Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
gdzie kupić domenę .pl? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Obrót domenami (/Forum-Obrot-domenami-253)
+---- Dział: O domenach (/Forum-O-domenach-241)
+---- Wątek: gdzie kupić domenę .pl? (/Temat-gdzie-kupic-domene-pl-87608)

Strony: 1 2

RE: gdzie kupić domenę .pl? - Traw3k - 17-03-2014 11:22

Potwierdzam, że na Az.pl rozdają co jakiś czas kilka domen .pl za darmo. Teraz chyba dwie byś dostał za 0. Smile

RE: gdzie kupić domenę .pl? - Kede - 17-03-2014 11:28

W 1an1 są haczyki na te free domeny Smile Ja korzystałem z ibc (tania lub darmowa rejestracja). A jak chcesz przedłużać to ovh Wink

RE: gdzie kupić domenę .pl? - elbowndg - 17-03-2014 11:35

Dobra podsumowując:
"Kupiłem" 2 domeny na az.pl w promocji za 0 zł Big Grin
szkoda że nikt mi nie powiedział że domeny .pl rządzą się innymi prawami niż domeny .com
Jeśli jestem klientem indywidualnym (a takowym wlasnie jestem) to moje dane są tam ukryte z automatu i nie muszę płacić za ukrycie danych. nie miałem o tym pojęcia ale pani z AZ.pl mi wytlumaczyla to telefonicznie.
Także koszt domen wyniósł 0zł.

Temat można zamknąć, ale może zostawić tu gdyby ktoś szukał to znajdzie tu odpowiedzi Wink

RE: gdzie kupić domenę .pl? - PanCaro - 17-03-2014 22:09

(17-03-2014 11:35)elbowndg napisał(a):  Dobra podsumowując:
"Kupiłem" 2 domeny na az.pl w promocji za 0 zł Big Grin
szkoda że nikt mi nie powiedział że domeny .pl rządzą się innymi prawami niż domeny .com
Jeśli jestem klientem indywidualnym (a takowym wlasnie jestem) to moje dane są tam ukryte z automatu i nie muszę płacić za ukrycie danych. nie miałem o tym pojęcia ale pani z AZ.pl mi wytlumaczyla to telefonicznie.
Także koszt domen wyniósł 0zł.

Temat można zamknąć, ale może zostawić tu gdyby ktoś szukał to znajdzie tu odpowiedzi Wink

Możesz tu lub na pw przesłać tą ofertę? bo chyba ślepy jestem i nie mogę znaleźć. Chętnie przeczytałbym regulamin.

RE: gdzie kupić domenę .pl? - Lukines - 19-03-2014 11:55

Aktualnie w nazwa.pl domenty *.pl są darmowe Smile

RE: gdzie kupić domenę .pl? - ado - 19-03-2014 17:45

Ja ostatnio brałem domene PL na nazwa.pl i wszystko okej za 0 zł Smile
Ogólnie dziwne bo chciałem też na az.pl patrzałem niby za 0 zł a po zrobieniu konta i zalogowaniu się, chce zamówić domenę i już nie było za darmo -.-

Odp: gdzie kupić domenę .pl? - v3XeR - 20-03-2014 06:50

Bo VAT dodaliSmile

Wysłane z telefonu za pomoca TapaTalka

RE: gdzie kupić domenę .pl? - linoskoczek - 22-03-2014 11:46

(20-03-2014 06:50)v3XeR napisał(a):  Bo VAT dodaliSmile

Wysłane z telefonu za pomoca TapaTalka

23% od 0? Rolleyes

Odp: gdzie kupić domenę .pl? - casualsprojects - 22-03-2014 13:08

Ja na az za darmo wziąłem wczoraj
.com.pl
ale tylko 1mogłem nie wiem dlaczego
.pl też już jako płatne pokazywalo

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

RE: gdzie kupić domenę .pl? - doktor_yor - 18-12-2014 11:13

ja nie ufam tym wszystkim promocjom, bo potem sobie słono życzą za przedłużenie, dlatego przeważnie kupuję domeny w regularnych cenach, najczęściej dokonuję zakupów w atthost.pl, bo mają niedrogie przedłużenie, ale z tego co się orientuję jest jeszcze kilka firm wartych uwagi