Dziennik PPA by Daniel - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik PPA by Daniel (/Temat-Dziennik-PPA-by-Daniel-87336) |
Odp: Dziennik PPA by Daniel - ErgePL - 23-03-2014 22:03 Graty! Wystukane z LG L3 RE: Dziennik PPA by Daniel - dandanielo - 26-03-2014 15:51 Pora zaktualizowac dziennik w skrócie powiem tak Od 16 marca zaczełem stabilizowac strone , duzo jej jeszcze brakuje no ale ciesze sie że zarabiam Szczerze mówiac od kiedy fires nie działa jakos nie chce sie bawic w premium sms Today's Earnings: $6.03 Yesterday's Earnings: $2.08 Month's Earnings: $32.66 Total Earnings: $32.66 Available Payout: 0$ To na stan dzisiejszy Szalu może nie ma no ale jest dobrze jak na wkład pracy Uwaga : Moim celem na marzec było 20 $ a tutaj prosze jeszcze cały tydzien zarabiania przedemna mam nadzieje że 40 $ uzyskam Cele na dzisiaj i na nastepne dni : -dołączenie do niektórych nisz filmików -promowania ich -pingowanie strony -dodanie kolejnych nisz Powodzenia wszystkim w PPA ! RE: Dziennik PPA by Daniel - dandanielo - 30-03-2014 12:22 Witajcie pora dodać jakies newsy do mojego dziennika wiec tak.Jestem szczęsliwy że udało m sie uzyskac dobrą kwote i do bez specjalnej pracy.Niestety jestem pewien że gdybym miał czas na promowanie filmików,pingowanie stron itd,zarobki by były wieksze Jestem troche zły ponieważ , addmefast cos sie pier*** bo zawsze miałem punkty na minusie a teraz gdy ustawiam wyswietlenie za 8 pkt, wyglada na to jakby ten film nie istniał .. Punktów wgl nie zabiera. No ale trudno damy Statystyki : Today's Earnings: $1.73 Yesterday's Earnings: $2.99 Month's Earnings: $50.08 Total Earnings: $50.08 Available Payout: $0.00 Jest dobrze nawet bardzo jak na mój wkład pracy Gdybym miał czas tak jak wspomniałem było by znacznie lepiej ale nie ma co narzekac Wyznaczam sobie następne cele : -to takie złudne marzenie ale chciałbym uzyskac do poniedziałku 60 $ ! -chce wypromowac wszystkie filmiki co mam na blogu do 1000 wyświetlen -chce dodac 5 nisz wraz z filmikami -i chce uzyskac w kwietniu 100 dolarów ! Jeżeli mi sie to uda i będe widział że to daje efekty wiadomo cele pójdą jeszcze wyżej Narazie to wszystko dam znac wieczorem jeżeli uda sie uzyskac wiecej ! RE: Dziennik PPA by Daniel - cord - 30-03-2014 12:32 lol idzie Ci na serio dobrze o_O graty ziomuś :> RE: Dziennik PPA by Daniel - ErgePL - 30-03-2014 20:43 Dawaj 4 pkt. za lajki itd. a lajkuj fanpage na fejsie, często 9-10 punktów za lajka. Oj, za miesiąc ta nisza Ci się wypali. I trochę mnie dziwi, że zarobiłem dziś 28 centów z Twoich prawie 2$, myślałem, że to będzie o wiele mniej niż tak jak teraz jest. Mi się wszystkie nisze wypaliły, a pomysłu nie mam, ale muszę wreszcie dostać tą kase z ac, i kupić tą stronke. RE: Dziennik PPA by Daniel - dandanielo - 30-03-2014 21:08 Today's Earnings: $13.29 Yesterday's Earnings: $2.99 Month's Earnings: $61.64 Total Earnings: $61.64 Available Payout: $0.00 Czyżby 70 wpadło ? do konca miesiaca ? Licze na to ) Świetny dzien! RE: Dziennik PPA by Daniel - T0Tomek - 30-03-2014 22:42 Aż Ci zazdroszcze Ja zaczynam z PPA. Od dwóch tygodni rozkręcam bloga. na dzień dzisiejszy 16 postów. a rekord wejść jednego dnia to 12 usersów RE: Dziennik PPA by Daniel - bah - 30-03-2014 22:51 Chetnie zostalbym refem Pisz pw RE: Dziennik PPA by Daniel - dandanielo - 31-03-2014 10:36 nie mam jeszcze tyle zarobków i doświadczenia ale kiedys chetnie Eh nie jest za dobrze .. zaraz ide do pracy, a wczoraj mi usuneli leada za 7.66 $ z polski ;/ Jestem zły no ale cóz .. RE: Dziennik PPA by Daniel - ErgePL - 31-03-2014 11:04 Hehe, mi przyszedł fraud za francję. Ja już do tego baha napisałem. |