![]() |
Ryzykowna metoda na opcjach 60 sekund - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339) +--- Wątek: Ryzykowna metoda na opcjach 60 sekund (/Temat-Ryzykowna-metoda-na-opcjach-60-sekund-87332) Strony: 1 2 |
RE: Ryzykowna metoda na opcjach 60 sekund - Agata2013 - 05-05-2014 22:33 W odpowiedzi na pytania z wiadomości prywatnych: 1. Tak, są to transakcje na koncie real. Na forum, dla którego nagrałam filmy, przedstawiałam dowody wypłaty z 4 miesięcy. 2. Najprawdopodobniej nie będę nagrywać kolejnych transakcji, ponieważ umawiałam się z inicjatorami pomysłu nagrań, że będą one przeznaczone dla konkretnego forum, a jak widać - rozprzestrzeniają się po innych forach. 3. Tak, doświadczyłam blokowania konta u brokera. 4. Nie robię większej liczby transakcji z kilku powodów i wbrew opiniom niektórych forumowiczów - nie muszę inwestować codziennie. Wystarcza mi to, co mam i wcale nie muszę zarabiać milionów. Poza tym liczba platform póki co ma skończoną liczbę, więc przenosić się z platformy na platformę po blokadach konta, nie można w nieskończoność. 5. Inwestuję TYLKO gdy jestem na 99,9% pewna, że to odpowiedni moment. 8 transakcji i do widzenia, choć jak widać - zdarzają się odstępstwa od reguły. 6. Tak, mam bannery na blogu bo mam do tego prawo jak każdy, kto ma stronę internetową ![]() 7. Czy stosuję jakieś narzędzia? Każdy, kto zarabia na opcjach, ma swoje metody i sekrety, którymi się nie dzieli. Na tym forum zauważyłam wielu specjalistów, którzy siedzą jak mysz pod miotłą gdy chodzi o konkrety ![]() RE: Ryzykowna metoda na opcjach 60 sekund - dawidjuras - 07-05-2014 11:40 tak oczywiście ja sobie zdaje sprawę ze to wszystko nie jest takie proste RE: Ryzykowna metoda na opcjach 60 sekund - Inwestor25 - 07-05-2014 15:31 Tam, gdzie w grę wchodzą duże pieniądze, zawsze jest ryzyko RE: Ryzykowna metoda na opcjach 60 sekund - MaLiN - 07-05-2014 19:58 A co myślicie o opcjach 30 sekundowych? RE: Ryzykowna metoda na opcjach 60 sekund - Mateush - 11-05-2014 20:28 Niedługo opcje 10 sekundowe się pojawią ![]() RE: Ryzykowna metoda na opcjach 60 sekund - dawidjuras - 11-05-2014 23:27 Poczytalem wpisy na http://www.inwestorexbino.pl i to trzyma sie kupy. Dziekuje Agato, ze podzielilas sie tymi wynikami i wskazowkami. |