![]() |
Sprzedam sposób na zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam sposób na zarobek (/Temat-Sprzedam-sposob-na-zarobek-87114) Strony: 1 2 |
RE: Sprzedam sposób na zarobek - daniel42na - 09-03-2014 15:43 (09-03-2014 15:23)michalek2244 napisał(a): Aktualnie nie jestem w domu i muszę korzystać z hotspotów.A ja jem aktualnie kanapke z dżemorem ![]() Nie obchodzi mnie gdzie jesteś i z czego korzystasz aktualnie tylko po co te multikonta? RE: Sprzedam sposób na zarobek - szufliko - 09-03-2014 15:48 (09-03-2014 15:43)daniel42na napisał(a):SmacznEGO! W prawdzie juz 5 sztuk zajetych ale ja jestem ciekaw recenzji tego cudownego sposobu na zarobek... Moze ktos zrezygnuje, to jak bedzie ciekawie wygladac to moze tez bym hajs zoeganizowal(09-03-2014 15:23)michalek2244 napisał(a): Aktualnie nie jestem w domu i muszę korzystać z hotspotów.A ja jem aktualnie kanapke z dżemorem ![]() RE: Sprzedam sposób na zarobek - michalek2244 - 09-03-2014 15:52 O jakie multikonta chodzi i ile tych multikont mam jeśli mogę wiedzieć? I proszę wszelkie niedomowienia pisać na PW lub w innym wątku, wyraźnie napisałem żeby do czasu dodania recenzji nic tutaj nie pisac a tak to już są 2 strony o niczym... RE: Sprzedam sposób na zarobek - daniel42na - 09-03-2014 17:09 Autorze zdecyduj się w końcu z którego konta tu korzystasz, w przeciwnym wypadku wyparują wszystkie. Dobrze więc - dostałem poradnik którego skuteczności niestety nie ma możliwości sprawdzić szczególnie gdy wymaga się szybkiej recenzji a sprawdzanie tej metody zajęło by >2 tygodnie. Ogólnie rzecz ujmując wygląda mi to delikatnie jak kolejny poradnik typu http://zarabiam.com/Temat-Moj-sposob-na-zarobek-1000zl-w-sobote-76429 Szczególnie że autor zakupił poradnik od goscia w linku wyżej. Sposób dotyczy zarobku na adsense i wymaga dodatkowej inwestycji 150 zł. Ze względu na to i na lakoniczną zawartość poradnika uważam że cena jego jest przesadzona. Ze względu na to że nie mam możliwości tego sprawdzić, a przeczucia w takich sprawach to nie jest najlepsze wyjście, chętnie popatrze na screeny zarobków i wypłat autora poradnika. RE: Sprzedam sposób na zarobek - galski.pawel - 09-03-2014 17:46 Więc jak widać kupujemy jeszcze w ciemno ![]() RE: Sprzedam sposób na zarobek - daniel42na - 09-03-2014 17:47 Właśnie dostałem info że to jest uboższa wersja poradnika oszusta sfatev/sotev który w końcowym efekcie nie działał ![]() Sprzedam sposób na zarobek - Coristo - 09-03-2014 17:50 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |