![]() |
Zarobki a rzeczywistość. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarobki a rzeczywistość. (/Temat-Zarobki-a-rzeczywistosc-87067) Strony: 1 2 |
RE: Zarobki a rzeczywistość. - xDesinx - 08-03-2014 23:15 AnnaKa, mozesz podac serwis na ktorym teraz zarabiasz na PW? RE: Zarobki a rzeczywistość. - create - 09-03-2014 00:31 W dzisiejszych czasach i możliwościach przy odrobinie zaangażowania,pracy i spokoju to nie problem zarobić 10k zł miesięczni. Uwierz mi niby wydaje się to niemożliwe a na logike to nic trudnego, wystarczy zebrać dupe w troki i zabrać się za robotę ![]() RE: Zarobki a rzeczywistość. - makingmoney - 09-03-2014 00:58 ... RE: Zarobki a rzeczywistość. - Admin - 09-03-2014 11:10 (08-03-2014 20:00)Bakeros napisał(a): Witam, czy są osoby, które nie są w żaden sposób powiązane z administracja tej strony i zbijają grube kokosy (min 50tyś miesiecznie)? Już tłumacze skąd te pytanie, otóż troche mnie zdziwiło ze jedynie osoby z administracji zbijają grubą flote za to wszystko i wydaje mi się że w ten sposób nakręcają całą tą strone (no nie ukrywam że takie sumki osobiscie mnie zmotywowały i powiedziały "ej ty możesz zarobić grube tysiące), oczywiście nie podważam realności tych kwot (np. 233k w 60dni) jest to pytanie czyste z ciekawości. Piszesz jakby co najmniej każda osoba z ekipy miała 5/6cyfrowe sumy, a tyczy się to wyłącznie jednej osoby o której już wspomniał surfer, nie wiem co chciałeś wnieść tym postem. Co do zarobków to chyba wystarczy przejrzeć galerie, osób zarabiających dniówki po kilka tysięcy jest multum. W temacie napinaczy i hejterów brak, napisałeś posta zrozumiale, klarownie więc i odpowiedzi dostajesz konkretne ![]() ![]() Zarabiam.com to nie blog robiony strickte pod zebranie listy mailingowej jak wiele stron typu mlm, zarabianie na giełdzie czy serwis sprzedający jakiś super produkt/program dzięki któremu każdy będzie czerpał dochód, tu ludzie w pełni za darmo mają możliwość przedyskutować faktyczne sposoby zarobkowania przez internet i ZARABIAJĄ, przecież nikt o zdrowych zmysłach nie korzystałby z tego forum jeśli zarobić by się nie dało lub byłoby to zwykłym nabijaniem w butelkę, nawet nastolatków zarabiających większe sumy niż oboje ich rodziców razem nie brakuje. RE: Zarobki a rzeczywistość. - Bandaid - 09-03-2014 11:23 (09-03-2014 00:58)makingmoney napisał(a): Znalazłeś dobrą niszę, założyłeś stronę i zarobiłeś w miesiąc 1,000zł. Albo po prostu dla tego, że pracują i nie mają na to czasu. RE: Zarobki a rzeczywistość. - szufliko - 09-03-2014 21:11 2% Polakow zarabia w sieci, co jest ich jedynym zrodlem dochodu... Sam sobie policz ilu ludzi zyje z tego... Wielu ludzi sobie dorabia w internecie i pewnie gdyby pracowali tyle czasu ile poswiecaja na prace tradycyjna takze "zbijali by koksy"... RE: Zarobki a rzeczywistość. - Bakeros - 10-03-2014 18:57 @szykiryki tak masz rację, stawiam pierwsze kroki, lecz nie musisz mnie uspokajać, ponieważ już zacząłem prace nad zarobkami więc troche czasu i pare groszy powinno wpaść ![]() @sheko12 tak, owszem czytałem o PPA jak i subach. Tak samo jak oczywistą oczywistością jest fakt, że na start nie będe zbijał kokosów. Nie nazwałem nigdzie tych ogromnych sum "fake'ami", także nie ma co tego słowa dorzucać do tematu ![]() Podsumowując: temat nie miał na celu pokazania jakichś negatywnych opinii z mojego punktu wobec strony, najwidoczniej troszke w zły sposób sformułowałem pewne zdania i wyszło tak jak wyszło. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Myślę że wszystko jest już jasne i temat można zamknąć ![]() RE: Zarobki a rzeczywistość. - Warr - 14-03-2014 19:27 Każdy może tyle zarabiać, wystarczy tylko chcieć ![]() |