Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarobki a rzeczywistość. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Zarobki a rzeczywistość. (/Temat-Zarobki-a-rzeczywistosc-87067)

Strony: 1 2

RE: Zarobki a rzeczywistość. - xDesinx - 08-03-2014 23:15

AnnaKa, mozesz podac serwis na ktorym teraz zarabiasz na PW?

RE: Zarobki a rzeczywistość. - create - 09-03-2014 00:31

W dzisiejszych czasach i możliwościach przy odrobinie zaangażowania,pracy i spokoju to nie problem zarobić 10k zł miesięczni. Uwierz mi niby wydaje się to niemożliwe a na logike to nic trudnego, wystarczy zebrać dupe w troki i zabrać się za robotęSmile

RE: Zarobki a rzeczywistość. - makingmoney - 09-03-2014 00:58

...

RE: Zarobki a rzeczywistość. - Admin - 09-03-2014 11:10

(08-03-2014 20:00)Bakeros napisał(a):  Witam, czy są osoby, które nie są w żaden sposób powiązane z administracja tej strony i zbijają grube kokosy (min 50tyś miesiecznie)? Już tłumacze skąd te pytanie, otóż troche mnie zdziwiło ze jedynie osoby z administracji zbijają grubą flote za to wszystko i wydaje mi się że w ten sposób nakręcają całą tą strone (no nie ukrywam że takie sumki osobiscie mnie zmotywowały i powiedziały "ej ty możesz zarobić grube tysiące), oczywiście nie podważam realności tych kwot (np. 233k w 60dni) jest to pytanie czyste z ciekawości.
Zanim palniesz głupi post, cos dla Ciebie:

-Hehe ale debil, głupi post to walnałeś własnie ty.
-Jeśli możesz to prosze o uzasadnienie.

(Ten rodzaj postów mi sie najbardziej podoba u pseudonapinaczy):
-Cooo ból d*pki, że moderatorzy zarabiają taką forse a ty nie?
-Jak napisałem pytanie czysto z ciekawości, jeśli zarabiają takie pieniądze to im gratuluje, jednak nie takie było pytanie, które zadałem

-Dzieciaku, wracaj do gimbazy bo jestes taki głupi że aż żal normalnie
-<3

Piszesz jakby co najmniej każda osoba z ekipy miała 5/6cyfrowe sumy, a tyczy się to wyłącznie jednej osoby o której już wspomniał surfer, nie wiem co chciałeś wnieść tym postem. Co do zarobków to chyba wystarczy przejrzeć galerie, osób zarabiających dniówki po kilka tysięcy jest multum.

W temacie napinaczy i hejterów brak, napisałeś posta zrozumiale, klarownie więc i odpowiedzi dostajesz konkretne Smile Ekipa Naszego forum to chyba ostatnia grupa ludzi którzy starają się afiszować swoimi zarobkami na forum i nie jeden "pirat" ma ale nie pokaże Smile Zresztą nie tylko ekipy się to tyczy, jest masa osób która zarabia krocie a się po prostu tym nie dzieli, z różnych względów, czy to podatkowych czy to w celu ukrycia swoich nisz, sposobów.

Zarabiam.com to nie blog robiony strickte pod zebranie listy mailingowej jak wiele stron typu mlm, zarabianie na giełdzie czy serwis sprzedający jakiś super produkt/program dzięki któremu każdy będzie czerpał dochód, tu ludzie w pełni za darmo mają możliwość przedyskutować faktyczne sposoby zarobkowania przez internet i ZARABIAJĄ, przecież nikt o zdrowych zmysłach nie korzystałby z tego forum jeśli zarobić by się nie dało lub byłoby to zwykłym nabijaniem w butelkę, nawet nastolatków zarabiających większe sumy niż oboje ich rodziców razem nie brakuje.

RE: Zarobki a rzeczywistość. - Bandaid - 09-03-2014 11:23

(09-03-2014 00:58)makingmoney napisał(a):  Znalazłeś dobrą niszę, założyłeś stronę i zarobiłeś w miesiąc 1,000zł.
Co stoi na przeszkodzie żeby znaleźć 10 takich nisz? Tylko lenistwo.

Albo po prostu dla tego, że pracują i nie mają na to czasu.

RE: Zarobki a rzeczywistość. - szufliko - 09-03-2014 21:11

2% Polakow zarabia w sieci, co jest ich jedynym zrodlem dochodu... Sam sobie policz ilu ludzi zyje z tego... Wielu ludzi sobie dorabia w internecie i pewnie gdyby pracowali tyle czasu ile poswiecaja na prace tradycyjna takze "zbijali by koksy"...

RE: Zarobki a rzeczywistość. - Bakeros - 10-03-2014 18:57

@szykiryki tak masz rację, stawiam pierwsze kroki, lecz nie musisz mnie uspokajać, ponieważ już zacząłem prace nad zarobkami więc troche czasu i pare groszy powinno wpaść Big Grin
@sheko12 tak, owszem czytałem o PPA jak i subach. Tak samo jak oczywistą oczywistością jest fakt, że na start nie będe zbijał kokosów. Nie nazwałem nigdzie tych ogromnych sum "fake'ami", także nie ma co tego słowa dorzucać do tematu Wink

Podsumowując: temat nie miał na celu pokazania jakichś negatywnych opinii z mojego punktu wobec strony, najwidoczniej troszke w zły sposób sformułowałem pewne zdania i wyszło tak jak wyszło. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Myślę że wszystko jest już jasne i temat można zamknąć Cool

RE: Zarobki a rzeczywistość. - Warr - 14-03-2014 19:27

Każdy może tyle zarabiać, wystarczy tylko chcieć Tongue