Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) (/Temat-Instanter-pl-KONKURSY-weekendy-86998) |
RE: Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) - Instanter.pl - 07-03-2014 22:14 (07-03-2014 21:30)Hrustus napisał(a): podobnie icharge (scam) Piotr Kaszusbki dał na weekend stawke 7 zł a pozniej zawineli interes mieli podobny programNie dajemy stawki 7zł każdemu na stałe, ale organizujemy weekendowy konkurs z nagrodami aby Wam zrobić przyjemność, a przy okazji zbudować przyjazny wizerunek firmy. Zapraszamy do udziału RE: Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) - xjointmanx - 08-03-2014 01:58 Kurde A trzeba to wypłacić bo np chce sobie uzbierać trochę kaski i wypłacić na koniec miecha a jak już będę widział na koncie $$ to pójdę w melanż nic nie odłożę i będę balować ze 3dni a robota będzie stała... RE: Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) - szy1sw - 08-03-2014 02:10 xjointmax to po wypłacie kup sobie ciuchy czy coś= stracisz ale nie polecisz w melanż=będziesz mógł robić dalej + będziesz miał nowe ciuchy(czy meble czy co sb kupisz). A tak na serio to trzeba się wykazać silną wolą i nie wydawać EDIT: jeszcze jeden i 300postów ^^ RE: Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) - xjointmanx - 09-03-2014 02:14 Będzie się liczyć w tym konkursie ta wypłata co zleciłem ją w wczoraj o 12 ? RE: Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) - qaz1 - 09-03-2014 09:21 takie stawki powinny być dla wszystkich wydawców, którzy zarabiają na was. Wy dajecie nam tylko marne 3,5 zl za lead, my zaś dajemy wam subskrybenta z którego ściagacie kase 3 razy w tygodniu wysyłając płatne smsy (do czasu jak sam użytkownik nie zrezygnuje z subskrypcji), więc co jak co ale wy zarabiacie o wiele wiele więcej a nam dajecie grosze (wiem coś o tym bo prowadziłem subskrybcje MT osobiście). Proszę pomyśleć nad podniesieniem stawki dla użytkowników pozdrawiam gorąco RE: Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) - Instanter.pl - 09-03-2014 10:08 (09-03-2014 09:21)qaz1 napisał(a): takie stawki powinny być dla wszystkich wydawców, którzy zarabiają na was. Wy dajecie nam tylko marne 3,5 zl za lead, my zaś dajemy wam subskrybenta z którego ściagacie kase 3 razy w tygodniu wysyłając płatne smsy (do czasu jak sam użytkownik nie zrezygnuje z subskrypcji), więc co jak co ale wy zarabiacie o wiele wiele więcej a nam dajecie grosze (wiem coś o tym bo prowadziłem subskrybcje MT osobiście). Proszę pomyśleć nad podniesieniem stawki dla użytkowników pozdrawiam gorąco Gdyby było tak pięknie to byśmy dawali Wam 15zł. Niestety procent billowanych to około 15% czyli na 100 aktywnych subskrybentów tylko 15 ma środki na koncie RE: Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) - qaz1 - 09-03-2014 11:55 freebiz ma max. stawke 9 zł (wiem bo zarabiałem tam na tej stawce), a działają na tej samej zasadzie czyli stałych subskrypcjach na eforsie miałem zwrot z subskrybcji, bo byla co tygodniowa, zarabialem tam do czasu aż nisze się nie wypaliły na ich programach, stawka 6 zł, zakończyłem promocje i leady przestały mi wpadać na początku grudnia 2013 (bylo ok 100 stałych subskrybentów), oczywiście widać było że z tych 100 osób z tygodnia na tydzień było coraz mniej ale dzisiaj jest już marzec i dalej zarabiam nie robiąc nic co mnie osobiście dziwi. Stan na 3 marca to 34 osoby które dalej korzystają z subskrypcji. Oczywiście nie chce abyście odebrali moje wiadomości jako "atak" lub cos w tym stylu. Tylko po prostu chce aby ludzie zarabiali nieco więcej, bo im się to należy. Ja sam korzystam aktualnie z waszych programów, bo są naprawde świetne, tylko no cóż, szkoda że stawki takie niskie RE: Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) - cashback - 09-03-2014 13:48 fajnie, że są takie konkursy RE: Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) - Instanter.pl - 09-03-2014 14:06 (09-03-2014 11:55)qaz1 napisał(a): freebiz ma max. stawke 9 zł (wiem bo zarabiałem tam na tej stawce), a działają na tej samej zasadzie czyli stałych subskrypcjach na eforsie miałem zwrot z subskrybcji, bo byla co tygodniowa, zarabialem tam do czasu aż nisze się nie wypaliły na ich programach, stawka 6 zł, zakończyłem promocje i leady przestały mi wpadać na początku grudnia 2013 (bylo ok 100 stałych subskrybentów), oczywiście widać było że z tych 100 osób z tygodnia na tydzień było coraz mniej ale dzisiaj jest już marzec i dalej zarabiam nie robiąc nic co mnie osobiście dziwi. Stan na 3 marca to 34 osoby które dalej korzystają z subskrypcji. Qaz, jesteśmy nowym podmiotem, mimo to zwiększamy stawki od samego początku (w ostatnim tygodniu 3 razy). Nie poprzestaniemy na tym, będziemy stawki zwiększać wraz z biegiem czasu. Działajcie skutecznie tak jak działacie, z dnia na dzień obroty jak i wypłaty zwiększają się tak jak i ilość zadowolonych użytkowników. My chętnie Was będziemy nagradzać wyższymi stawkami Po odpaleniu nowych programów będzie jeszcze lepiej niż teraz! Dziękujemy za Twoją opinię, lubimy wiedzieć czego od nas oczekujecie, a dobre słowa natomiast motywują nas do działania i uwaga, bo będzie jeszcze lepiej! (już od piątku) Cel zmian: zwiększenie konwersji, zoptymalizowanie programów, nowe programy, zwiększenie zysków! RE: Instanter.pl - KONKURSY (weekendy) - badii - 09-03-2014 14:08 A jak tam z konkursem? Można wiedzieć jaką sumę zebrał prowadzący? |