Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386)
+---- Wątek: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego (/Temat-Instanter-ulepszamy-serwis-bledy-poprawki-co-nowego-86970)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Odp: RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - casualsprojects - 08-03-2014 12:50

(08-03-2014 10:59)Instanter.pl napisał(a):  Dział już klikalna sygnatura, pobierzecie kod jeszcze raz i przeklejcie ją na forum.

Co do rankingu userów: Zrobimy rozeznanie wśród użytkowników w tej sprawie, gdyż wielu może nie chcieć udostępniać danych ze swojego konta (a tym liczby leadów). Sprawa do przedyskutowania Wink

Dzisiaj będziecie mieć także udostępnione źródła leadów do wglądu Smile

Wystarczy dodać opcje jak w innych serwisach, żeby mieć możliwość zaznaczenia np. nie pokazuj innym mojego nicku
i wtedy leady są w statystykach ale zamiast nicku jest "ukryty" albo kropki czy cokolwiek Wink

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - xjointmanx - 08-03-2014 13:17

Stream (vidstream.pl) tego dziada wyłączacie ? wczoraj dość ładnie mi wchodziło

RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Panco122 - 08-03-2014 13:20

(08-03-2014 12:42)Instanter.pl napisał(a):  
(08-03-2014 12:03)Panco122 napisał(a):  Co do samej strony to można by zrobić, żeby nie trzeba było się za każdym razem logować.. Mogłoby zapamiętać dane i nie wylogowywać.

Panco, wylogowujemy i tak zostanie - tak jest bezpieczniej dla usera.

Stream - dzisiaj wyłączymy wszystkie klikalne hiperłącza, faktycznie błąd, że głowa boli, stąd konwersja mogła być niska. Jeszcze raz napiszcie co oprócz tego zmienić?
Wprowadzimy kilka różnych streamów, spokojnie nie skończy się na tym Smile

(Zdjęcia w tle dodamy jak część ekipa wróci z urlopu - 5 dni)

A myśleliście coś, żeby w plikach zmienić tą formułę podania numeru, tak jak proponowałem?

RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - badii - 08-03-2014 13:29

(08-03-2014 12:42)Instanter.pl napisał(a):  
(08-03-2014 12:03)Panco122 napisał(a):  Co do samej strony to można by zrobić, żeby nie trzeba było się za każdym razem logować.. Mogłoby zapamiętać dane i nie wylogowywać.

Panco, wylogowujemy i tak zostanie - tak jest bezpieczniej dla usera.

Stream - dzisiaj wyłączymy wszystkie klikalne hiperłącza, faktycznie błąd, że głowa boli, stąd konwersja mogła być niska. Jeszcze raz napiszcie co oprócz tego zmienić?
Wprowadzimy kilka różnych streamów, spokojnie nie skończy się na tym Smile

(Zdjęcia w tle dodamy jak część ekipa wróci z urlopu - 5 dni)

wyłączcie po weekendzie...
no kurde, dodałem linki, a teraz mówicie, że wyłączacie...
weźcie darujcie sobie, na weekend jeszcze zostawcie + poniedziałek, a po weekendzie wstawicie nowy. kurwa no:|

@zostawcie go na weekend
jak waszy graficy wrócą z urlopu to go wyłączycie i prace na tygodniu podejmiecie.
a na drugi weekend znowu wróci stream, proszę Wink

RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 08-03-2014 13:34

Nie wyłączamy! Wink Wyłączamy hiperłącza w Streamie czyli zakładki, pryciski, menu itp będą nieklikalne (teraz przenoszą na pustą stronę - bez sensu)

RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - badii - 08-03-2014 13:35

Uff, bo już się zdenerwowałem.
Jak tak to dobrze.
W ogóle szata graficzna jest do wymiany. Czekać tylko na grafików, dodać kilka streamów jak do wydarzeń sportowych i tych normalnych Wink

RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - kalutor - 09-03-2014 12:42

Taka sytuacja...

[Obrazek: 2]

Okazuje się, że to dosyć popularny temat graficzny...

RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - ado - 09-03-2014 15:34

Fajnie by było jakbyście dodali skąd nam wpadł lead Smile
Wtedy lepiej mi działać czy strona A ma więcej leadów od B co za tym idzie poprawić skuteczność tej strony gorszej Big Grin

RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 09-03-2014 16:58

(09-03-2014 12:42)kalutor napisał(a):  Taka sytuacja...

"Dorota Czaja" to też dość popularna twarz w reklamie Wink Od podpasek po Lidla Wink

RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - kalutor - 09-03-2014 19:25

(09-03-2014 16:58)Instanter.pl napisał(a):  
(09-03-2014 12:42)kalutor napisał(a):  Taka sytuacja...

"Dorota Czaja" to też dość popularna twarz w reklamie Wink Od podpasek po Lidla Wink

Natomiast ja naiwnie myślałem, że poważny serwis skupi się na budowaniu marki, nad czymś niepowtarzalnym. Tymczasem rozgrzeszeniem pójścia na łatwiznę - jest niejaka Dorota Czaja reklamująca podpaski... No cóż, porównanie zaiste godne; ale chyba nie tędy droga?