![]() |
Pytanie co do legalności - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Pytanie co do legalności (/Temat-Pytanie-co-do-legalnosci-86788) |
RE: Pytanie co do legalności - hunterpl444 - 04-03-2014 14:20 (03-03-2014 21:22)kariolmax napisał(a): Witajcie Niestety opis przedmiotu jak i regulamin sa wiążące. Celowe wprowadzenie w błąd co przełożyło się na straty można jeszcze pod to podciągnąć wyłudzenie. Grozi za to kara grzywnach lub pozbawienia wolności do lat 3. Jak byś napisał znalazłem taki program w sieci zobacz może pomoże ty w tedy nie ingerujesz. Ale raczej na 99% nic się nie zdarzy no chyba że będzie mściwa osoba RE: Pytanie co do legalności - kariolmax - 04-03-2014 14:22 i ja właśnie nie ingerowałem. Ona sama weszła a ja jej tylko przez przpadek napisałem że to za darmo RE: Pytanie co do legalności - hunterpl444 - 04-03-2014 14:23 (04-03-2014 14:22)kariolmax napisał(a): i ja właśnie nie ingerowałem. Ona sama weszła a ja jej tylko przez przpadek napisałem że to za darmo A jak to się nazywa ,,za darmo,, nie ingerencja nie celowe wprowadzenie w błąd nikogo to nie interesuje że przez przypadek RE: Pytanie co do legalności - kariolmax - 04-03-2014 14:24 Co byście mi radzili? Nadal z nią tp jakoś wytłumaczyć np. moj fikcyjny barqt soe wlamal na konto fb czy cos takiego RE: Pytanie co do legalności - hunterpl444 - 04-03-2014 14:26 (04-03-2014 14:24)kariolmax napisał(a): Co byście mi radzili? Nadal z nią tp jakoś wytłumaczyć np. moj fikcyjny barqt soe wlamal na konto fb czy cos takiego Już tutaj któryś z kolegów na pisał nie ryzykujesz nie zarabiasz. A co z tym zrobisz twoja sprawa. Możesz jej napisać możesz zostawić i zarabiać dalej. Ale z takim podejściem nie wróże ci sukcesu. RE: Pytanie co do legalności - kariolmax - 04-03-2014 14:30 nie zamierzam dalej stosować tej metody. zaczynam spamic a nie gadac na czacie ale czy moi rodzice jakie poniesliby konsekwencje? ps. przy gadaniu uzywalem TORa i jest jakas szansa wykrycia mnie? chyba do niej napisze jak zdruzgotana nastolatka ze nie wiedzialam ze to platne i ze mi pobralo 30zl i jaka bylam glupia nie sprawdzajac napisu na dole i jak moi rodzice moga pójść za to do więzienia? RE: Pytanie co do legalności - ferhrgh - 04-03-2014 16:51 NIE MOGA! To nie jest subskrybcja sms ze ci zabiera 3-4 razy w tygodniu, to jest jeden sms 20 czy tam 30 zl , regulamin jest i kropka. RE: Pytanie co do legalności - Arivi - 04-03-2014 16:52 (04-03-2014 14:30)kariolmax napisał(a): nie zamierzam dalej stosować tej metody. zaczynam spamic a nie gadac na czacie ale czy moi rodzice jakie poniesliby konsekwencje? ps. przy gadaniu uzywalem TORa i jest jakas szansa wykrycia mnie? chyba do niej napisze jak zdruzgotana nastolatka ze nie wiedzialam ze to platne i ze mi pobralo 30zl i jaka bylam glupia nie sprawdzajac napisu na dole Dokładnie. Najlepiej napisz, że "wczoraj albo dzisiaj zauważyłeś/aś, że pieniądze ci zabrało za to gówno także niech uważa ;/ Przepraszam." W regulaminie nigdzie nie widzę,że to subskrypcja sms także pieniądze zabierze chyba tylko raz. ![]() RE: Pytanie co do legalności - kariolmax - 04-03-2014 18:30 Muszę Wam bardzo podziękować za wsparcie, ponieważ mając 12 lat nie chciałbym narazić się rodzicom, którzy już i tak mieli ze mną problem (jak i dużo innych osób) z Pobieraczkiem. Teraz gdy są źle nastawieni do zarabiania w internecie głupio by było, gdybyśmy zapłacili koszty sądowe ![]() Jeszcze raz dziękuję ![]() RE: Pytanie co do legalności - Madroxx - 04-03-2014 18:51 Świat zza krat, nie taki kolorowy ![]() |