![]() |
Dziennik Pracy by UmCyK - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy by UmCyK (/Temat-Dziennik-Pracy-by-UmCyK-86513) Strony: 1 2 |
RE: Dziennik Pracy by UmCyK - UmCyK - 05-03-2014 22:44 Chyba żartujesz żeby wchodzić w premium+ opłacalne to trzeba wejść z minimum 100$+ Widzę waśnie jakie jest twoje liczenie... Kolejny Dzień - http://scr.hu/268o/17v9c Kolejne 80 poleconych kupione. RE: Dziennik Pracy by UmCyK - xardas1020 - 06-03-2014 10:48 (05-03-2014 22:44)UmCyK napisał(a): Chyba żartujesz żeby wchodzić w premium+ opłacalne to trzeba wejść z minimum 100$+ moje liczenie jest na zarobek a twoje jak widzę zadowalające jest w postaci centów które będziesz ciułać x czasu by w ogóle wyjść na zero nie wspomnę już kiedy w ogóle dojdziesz do zarobku który imponujący z tych centów nie będzie jak coś robić to porządnie, nie mam na inwestycję porządną to zbieram i wtedy ruszam a robić byle robić i byle co to bez sensu to jest forum, temat i wyrażam swoją opinię z którą nie każdy musi się zgodzić RE: Dziennik Pracy by UmCyK - UmCyK - 06-03-2014 11:38 A to jest mój dziennik i nie będziesz mi mówił co źle a co dobrze robię... RE: Dziennik Pracy by UmCyK - mks22 - 06-03-2014 13:37 Ja zaczynałem od rocznego Premium, zainwestowałem od samego początku niecałe 100$, a jakoś udało mi się dojść do konta VIP i przy okazji wypłacić już więcej niż włożyłem. Jednocześnie praktycznie nawet przez chwilę nie musiałem się martwić dużą stratą pieniędzy z inwestycji na wypadek upadku buxa. Nie wciskaj więc bajek, że inwestować opłaca się wyłącznie wkładając od razu duże pieniądze... RE: Dziennik Pracy by UmCyK - xardas1020 - 06-03-2014 19:52 (06-03-2014 13:37)mks22 napisał(a): Ja zaczynałem od rocznego Premium, zainwestowałem od samego początku niecałe 100$, a jakoś udało mi się dojść do konta VIP i przy okazji wypłacić już więcej niż włożyłem. Jednocześnie praktycznie nawet przez chwilę nie musiałem się martwić dużą stratą pieniędzy z inwestycji na wypadek upadku buxa. Nie wciskaj więc bajek, że inwestować opłaca się wyłącznie wkładając od razu duże pieniądze... nie wciskam bajek tylko stwierdzam fakt mniej włożysz - mniejsza strata w przypadku scamu, ale dłuższa zabawa by w ogóle wyjść na zero większa inwestycja, szybszy zwrot kasy i wyjście na zero więc jak wchodzić to konkretnie a nie z paciorkami dodawanie i liczenie i mnożenie to w podstawówce jest w klasach od 1 do 3 więc obu panom przydałoby się powrócić do szkolnej ławy i nauka podstawowych rzeczy tak potrzebnych w życiu RE: Dziennik Pracy by UmCyK - mks22 - 06-03-2014 20:16 Liczenie nie ma z tym nic wspólnego o czym piszemy, to logiczne, że im większa inwestycja tym więcej można zarobić przy jednocześnie większym ryzyku wtopienia tej kasy. Chodzi o to, że nie każdy może sobie pozwolić na wrzucanie od razu dużej sumy do inwestycji więc woli zminimalizować ryzyko i trochę poczekać na zwrot ![]() RE: Dziennik Pracy by UmCyK - m4t0sh - 06-03-2014 23:38 po ilu miesiącach ci się zwróci? na ile kupuje się tych poleconych? ile $ można z tego dziennie wykrzesać? RE: Dziennik Pracy by UmCyK - Lucas86 - 08-03-2014 22:11 Umcyk, a tych poleconych to na ile wynająłeś za te 10$ ? RE: Dziennik Pracy by UmCyK - xardas1020 - 18-03-2014 12:50 i jak idzie zarabianie centów ? bo coś cisza na morzu w dzienniku od dłuższego czasu trochę przesadziłem bo zarabianie to kwoty które wypłacisz na procesor płatniczy, pierwsze z tych centów musisz zgromadzić w wypłatach kwotę którą wyjdziesz na zero, potem dopiero będziesz na dodatnim bilansie ale z centami to trochę czasu zajmie ![]() P.S pochwal się po ilu miesiącach wyjdziesz na zero dzięki tym centom bo moim zdaniem jak masz się skupiać na centach to lepiej nic nie robić i zainwestować gdy masz pieniądze na porządną inwestycję bo polacy znani z prowizorek ale z prowizorką świata biznesu nie podbijesz ani nic konkretnego szybko nie zarobisz Dziennik Pracy by UmCyK - MaLiN - 02-12-2015 02:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |