[Rozwiązane]Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? (/Temat-Rozwiazane-Czerwcowy-restock-dlaczego-tak-niskie-ceny-8650) |
RE: Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? - Athemis - 16-06-2010 07:47 Podwyżka cen będzie co jest nieuniknione, ale czerwcowy restock będzie z takimi cenami, wiec tylko korzystać RE: Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? - Miu - 16-06-2010 08:21 pewnie dali jedna albo 2 sztuki wszystkiego :/ RE: Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? - SupeRLokeR - 16-06-2010 08:48 Boo ogłosili juz ze zrobia retro restock...z takimi cenami jakie były w 2009r. tlumaczenie by reedo Cytat:Wondering why everyone's dancing in the streets? We're having Retro Redemptions this month with PTZ levels as low as they were in 2009. Get a sneak peek at some of the prizes we'll have here. PL
Cytat:Zastanawiacie sie dlaczego ludzie tancza na ulicach? Poniewaz w tym miesiacu zorganizujemy Retro Restocki z cenami tak niskimi jak w roku 2009. Rzuccie okiem na niektore z nagrod, ktore znajda sie na tym restocku. RE: Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? - Xkoniak - 16-06-2010 15:12 Chcą powspominać stare czasy RE: Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? - vimer - 16-06-2010 15:40 Pewnie w lipcu ceny x3 podskoczą i będziecie mieli RE: Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? - Wojaq14 - 17-06-2010 18:55 Siema! Chciałem się spytać czy mogę w ogóle liczyć na odbiór kasy na PayPala. Mam ponad 1000 ptż i dawno nie wchodziłem na lockerz, a tu patrzę, wszystko takie tanie... Czy z kasą jest podobnie, że się wyczerpuje limit? RE: Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? - Wojaq14 - 21-06-2010 16:51 To odpowie ktoś na powyższe pytanie ? RE: Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? - VonValiar - 21-06-2010 19:52 Oni obniżyli ceny by zachęcić więcej użytkowników. Nie wiem gdzie to czytałem ale było tak że w lutym było powyżej 600 000 userów a w czerwcu jest ledwo 300 000 userów. Nie wiadomo z jakiej przyczyny tyle userów odeszła. RE: Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? - sherif - 21-06-2010 20:16 Mi sie raczej wydaje ze dali tak niskie ceny zeby znowu zachecic do siebie uzytkownikow bo ostatnio czytalem na forum ze jest mniej o 1/2 uzytkownikow a dla nich jest to o polowe mniejszy zarobek wiec chca zachecic spowrotem do siebieludzi RE: Czerwcowy restock:) dlaczego tak niskie ceny? - Kilol - 21-06-2010 21:45 Pewnie chcą żebyśmy jak najmniej wydali na nagrody, bo czeka nas sklep, gdzie ceny będą duuużo wyższe. |