Serwis Płacący za Wyświetlenia Filmików - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Pay Per Download (/Forum-Pay-Per-Download-178) +--- Wątek: Serwis Płacący za Wyświetlenia Filmików (/Temat-Serwis-Placacy-za-Wyswietlenia-Filmikow-86474) Strony: 1 2 |
RE: Serwis Płacący za Wyświetlenia Filmików - DamianXIX - 11-04-2014 19:06 jak nie masz nic madrego do napisania to sie nie udzielaj jakos zarabiam na hitleapie a ze Ty nie potrafisz to masz problem pytalem o cos innego a udzielasz bezsensownej wypowiedzi nic nie wnoszacej RE: Serwis Płacący za Wyświetlenia Filmików - maselko1235 - 11-04-2014 19:36 Ile zarabiasz pół dolara dziennie na ad.fly? gdzie i tak nic nie wypłacisz? Powodzenia ja tylko dobrze radze RE: Serwis Płacący za Wyświetlenia Filmików - DamianXIX - 11-04-2014 21:36 Puknij się w czoło człowieku zarabiam na exad.me dzięki hitleapowi 5$ na 24h zobacz sobie w temacie exad.me moje dowody wypłat zanim napiszesz bzdury... Nie umiesz wykorzystać potencjału hita to zamilcz RE: Serwis Płacący za Wyświetlenia Filmików - maselko1235 - 11-04-2014 22:55 jak na razie to zauważyłem "10 dni-10$" więc chyba mi tu coś śmierdzi i to jest dolar dziennie a nie 5, zawyżone ego, chęć bycia lepszym? sorki ale nie nazwał bym tego zarobkiem RE: Serwis Płacący za Wyświetlenia Filmików - DamianXIX - 12-04-2014 10:45 Jak Ci cos smierdzi to sie umyj ...i kup sobie okulary z wiekszymi szklami jak nie dowidzisz w tych co juz masz ... na ostatniej stronie tematu exad masz czlowieku jak byk dowod wyplaty 9$ w okolo3 dni z przerwami a nie zajrzales na post sprzed 2tygodni i udajesz madrego zreszta na pw dostales screena wyplaty wczorajszej mam nadzieje ze to Ci zatke buzke i przestaniesz sie wypowiadac skoro nie ogarniasz hita... RE: Serwis Płacący za Wyświetlenia Filmików - Octopus - 12-04-2014 12:08 Panowie... spokój. RE: Serwis Płacący za Wyświetlenia Filmików - DeI - 27-04-2014 16:47 Up@ wasze posty wiele wprowadziły Oprócz Streamin.to (odradzam kasują szybko i za jednym zamachem z całego konta a chodzi mi o coś bardziej żywotnego) a także Played.to (nie testowałem) znacie jakieś inne godne polecenia serwisy płacące za wyświetlenie filmiku? Chcę poznać wiele opinii (więcej o Played.to też chciałbym poznać) gdyż nie ukrywajmy każde akcje kasowania sprawia że trzeba odnawiać kody embed a jest to upierdliwe i czasochłonne wręcz graniczące czasem na granicy opłacalności nie muszą być nie wiadomo jakie stawki ważne żeby materiał był bezpieczny a łamie no nie ukrywajmy prawa autorskie |