Oświadczenie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: Oświadczenie (/Temat-Oswiadczenie-86436) Strony: 1 2 |
RE: Oświadczenie - badii - 26-02-2014 22:32 Wyszukaj jakąś unikalną nisze i promuj Tyle w temacie Bez tego nie będziesz mieć hajsu. RE: Oświadczenie - matiol - 26-02-2014 22:43 Człowieku, jak się nie umie zarabiać na fires to się nie zarabia. Trzeba mieć po prostu dobry pomysł i leady będą same wchodziły np. Dzisiaj znalazłem nisze na stream, udostępniłem 2 posty i 150 zł wleciało A i ja wszedłem do fires 5 dni temu i zarobiłem 500 zł, bez żadnego mentora ani bez gotowych nisz. Tak na marginesie mam 15 lat . Pozdro RE: Oświadczenie - malpa2 - 26-02-2014 22:58 Za szybko się poddajesz.. nikt od razu nie zarabia fury kasy.. próbuj, przegrywaj, próbuj, aż w końcu coś się uda.. Narzekaniem nic nie zmienisz, a na Fires świat się nie kończy RE: Oświadczenie - jaro225 - 26-02-2014 23:38 Nikt nie doszedł do prawdziwego zarobku? Dla porównania... Siedząc w domu, w zasadzie to szperając w Internecie i prowadząc bloga zarobiłem w miesiąc więcej niż moja mama w normalnej pracy. Pomyśl zanim coś napiszesz RE: Oświadczenie - domin_dz - 28-02-2014 11:46 Fires to nie jedyne źródło zarobku, najpewniejszym sposobem zarobku jest posiadanie własnej strony internetowej z dużym ruchem - najlepiej nie wykorzystującej luk w prawie ani nie łamiącej go. Ja na własnej stronie w tym roku zarobiłem 7000zł. Zarobki sporo urosły z biegiem czasu, ponieważ w cały tamten rok zarobiłem tylko 9000zł. RE: Oświadczenie - joefdgod - 28-02-2014 15:10 Kolego nie to że nie da się zarobić tylko najwyraźniej się do tego nie nadajesz |