![]() |
{BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: {BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! (/Temat-BOT-Fotka-pl-SpamBot-Same-promocje-i-okazje-86379) |
RE: {BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! - elbowndg - 26-02-2014 00:31 a mam pytanie czym ten bot różni się od tego: http://fotkabot.netserwer.pl/misc.php?page=prezentacja który można mieć za 3zł? RE: {BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! - bolo9797 - 26-02-2014 00:34 Tylko ze te 3 zl to placisz za kazde konto fotka.pl... A tutaj masz bez limitu kont. RE: {BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! - elbowndg - 26-02-2014 00:37 hmmm płaciłem za to tylko raz a korzystałem na 2 kontach więc nie wiem czy to jakiś bug czy nie jest tak jak mówisz @edit Z ciekawosci sprawdziłem na forum bota jak wyglada sprawa z licencją i jednak miałem racje. Płaci się za klucz do którego można przypisać mnóstwo loginów. cytuję: "To bardzo proste, aktywacja konta pro jest przypisywana do klucza nie do loginów, skoro loginy są przypisane do klucza to wszystkie loginy używane na kluczu z aktywowanym kontem pro moją dostęp do płatnych funkcji, jeśli natomiast używasz kilku kluczy z różnymi loginami na nich to, aby aktywować konto pro na wszystkich tych loginach musiałbyś dla każdego klucza wykupić usługę, tak więc zalecane jest używanie tylko jednego klucza dla wszystkich loginów." wiec w sumie 3zł wydaje sie lepsza opcja ;P tymbardziej że tamten bot moze jeszcze do tego głosować, zapraszać znajomych i dosyc zaawansowane opcje wyszukiwania. @edit2 Lukines już widzę, wprowadzili limit na 6 loginów na klucz. No ale życzę udanej sprzedaży RE: {BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! - Lukines - 26-02-2014 00:43 Tak ponieważ zacytuje kawałek tekstu z strony tamtego bota " Wysłane 03-14-2011 00:57 Post: #1 O teraz zmieniły się zasady działania programu. Zmiana dotyczy ilości posiadanych loginów w programie, dotychczas była to wartość nieograniczona, jednak niektórzy wykorzystują ten fakt i w związku z tym zostanie wprowadzony limit loginów na jednym kluczu." RE: {BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! - bolo9797 - 26-02-2014 00:52 Jestem w 100% pewny ze jest to licencja na jeden login i haslo . Dla pewnosc zaraz sam to sprawdze. Od teraz zmieniły się zasady działania programu. Zmiana dotyczy ilości posiadanych loginów w programie, dotychczas była to wartość nieograniczona, jednak niektórzy wykorzystują ten fakt i w związku z tym zostanie wprowadzony limit loginów na jednym kluczu. Limit został ustawiony na poziomie 6 loginów i ma skutek natychmiastowy, zostanie wprowadzony niedługo. FAQ - Co jeśli mam obecnie więcej niż 6 loginów ? Wszystkie loginy zostaną zresetowane podczas logowania, program powiadomi o tym stosowną informacją, 6 loginów zostanie skojarzone z kluczem od nowa w kolejności ich użycia. - Co jeśli mam 6 loginów ? Program odmówi zalogowania na kolejnym loginie. - Co jeśli miałem 6 kont i wszystkie mi zbanowano ? Wtedy jedynym sposobem jest utworzenie nowego klucza i rejestracja na nim lub kontakt ze mną w sprawie uwolnienia zbanowanych loginów. Każde zgłoszenie do mnie o usunięcie zbanowanego loginu będzie dokładnie weryfikowane, sprawdzany będzie login na fotce, czy konto nie było nadmiernie spamerskie itp. - Czy muszę aktualizować program ? Nie ma takiej potrzeby, wszystko dzieje się na serwerze. Wiec po co opowiadasz bajki ze lecisz na jednej licencji przy kilku kontach.. RE: {BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! - elbowndg - 26-02-2014 00:58 Czytaj moje edity. PS lecenie na kilku kontach przy jednej licencji to żadne bajki gdyż aktualnie można lecieć na 6 kontach a o ile mnie nie myli "sześć" to właśnie kilka. RE: {BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! - zbyszeq - 26-02-2014 22:36 Polecam bota, szybko działa. Jest bardzo dobry. Kontakt z sprzedającym świetny, i zapewnia pomoc. POLECAM RE: {BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! - nasgaroth - 27-02-2014 11:21 Wstępnie rezerwuje, ale chciałbym zobaczyć recenzje moderatora/tutora. RE: {BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! - bolo9797 - 27-02-2014 14:30 Recenzja nie jest wymagana , wiec takowej nie bedzie . Jak nie jestes leniwy to na innym forum znajdziesz recenzje. RE: {BOT} Fotka.pl SpamBot !! Same promocje i okazje!! - GoodLecki - 27-02-2014 15:16 Witam kiedy będą zmiany z zapowiedzianych jako niebawem, zwłaszcza 1 i 4 ? |