Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ro-Inwest - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Ro-Inwest (/Temat-Ro-Inwest-86200)

Strony: 1 2

RE: Ro-Inwest - wolaq1 - 05-03-2014 23:16

(03-03-2014 16:23)baks napisał(a):  Paypal raz działa raz nie, ludzie coraz więcej kasy tam wkładają ostatnio były wpłaty po 500$ 660$ teraz na głównej stronie pokazuje wpłaty i wypłaty ostatnio dokonane przez użytkowników doszły tez wypłaty na litecoin na razie wszystko działa z włożonych 220$ zwróciło się na razie 43$ cały czas czekam na zysk Wink

Moje wypłaty do wczoraj

[Obrazek: image.jpg]

a tu link do potwierdzeń innych użytkowników
http://www.earningpalace.com

do 05.03 dają 10% bonusu za depozyt linki w pierwszym poście tematu Big Grin
witam i jak zwróciło się chociaż 50 % ??

RE: Ro-Inwest - baks - 07-03-2014 14:19

Aktualnie do 50% jeszcze mi brakuje odrobinki sumarycznie Smile stan na dzisiaj ok 90$ zwrotu Smile
Z rozbiciem na poszczególne wkłady inwestycyjne
1) zwrot 80 %
2) zwrot 43 %
3) zwrot 29 %
PayPal wyleciał z płatności i nie zanosi się na jego powrót.

RE: Ro-Inwest - baks - 11-03-2014 15:58

Aktualizacja na dzień 11.03
1) zwrot 99 % za niedługo powinienem wychodzić już na plus Smile
2) zwrot 63 %
3) zwrot 49 %
nadal w pełni wypłacalni - wypłata w BTC natychmiast, wypłata w ltc z opóźnieniem kilku godzin w $ nie wypłacam niestety więc nie wiem jaki czas realizacji według tego forum płacą http://www.earningpalace.com/forum/hyip-payment-proofs/160121-ro-invest-ro-invest-com.html

linki do ro-invest w pierwszym poście tematu Smile

RE: Ro-Inwest - Arcodes - 12-03-2014 23:03

Ja skorzystam jak wróci paypal - inne procesory mają niebotyczne wymagania/prowizje. Dlatego szkoda że PP nie obsługuje tak dużo HYIPów

RE: Ro-Inwest - baks - 13-03-2014 10:28

Wczoraj dostałem maila od nich, że paypal wraca jako depozyt a nawet wypłata niestety jeszcze nie działa nie jest widoczny na stronce, czekam bo to wygodna forma płatności tak jak piszesz bez prowizji Smile
Co do moich dotychczasowych wkładów:
stan na dzień 13.03
1) zwrot 110 %
2) zwrot 72 %
3) zwrot 58 %
wypłaty w BTC nadal natychmiastowe/automatyczne z LTC mają jakieś problemy przelewają pewnie ręcznie z giełdy, bo adres za każdym razem inny, od momentu zlecenia wypłaty można czekać nawet 2-3 dni wiszą mi jeszcze 8 $ w LTC Smile

RE: Ro-Inwest - baks - 14-03-2014 16:05

I serwis zwolnił kilka zleceń wyplaty w LTC, BTC i status oczekuje na realizację !!! Sad mam nadzieję że to chwilowe do tej pory było bez zarzutu :-p

RE: Ro-Inwest - baks - 15-03-2014 01:52

No i wyplaty nie docierają Sad status wszystkich pending zobaczymy czy ruszy dalej

RE: Ro-Inwest - baks - 15-03-2014 09:05

Uwaga ostrzeżenie !!! Hyip w chwili obecnej niewypłacalny nie inwestujcie !!!