Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Marihuana - Temat dyskusyjny :D - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Marihuana - Temat dyskusyjny :D (/Temat-Marihuana-Temat-dyskusyjny-D-86160)

Strony: 1 2

RE: Marihuana - Temat dyskusyjny :D - szufliko - 22-02-2014 19:55

(22-02-2014 16:29)alizen napisał(a):  Dla mnie to bez znaczenia czy jest legalna czy nie. Jeżeli ktoś pali to będzie palił nie patrząc na legalność. Sam nigdy nie zamierzam tego palić2, po prostu wole bawić się bez tego typu rzeczy

to jest oczywiste, że jeśli ktoś będzie chciał to i tak będzie używał, ale jeśli chodzi o moje zdanie to jestem przeciwXpokerface

RE: Marihuana - Temat dyskusyjny :D - mikolaj90 - 22-02-2014 22:04

Dla mnie po prostu powinni wykorzystywać ją jako lekarstwo; wszelakie syropy, maści i wiele wiele innych. Zakłady farmaceutyczne trują nas tą chemią a tymczasem dzięki tej roślinie możemy wyleczyć wiele chorób i im zapobiegać.

RE: Marihuana - Temat dyskusyjny :D - dawid020899 - 22-02-2014 22:06

Uśmierza ból, słyszałem że leczy czy zapobiega ( coś w tym stylu) astmie. Więc jestem ZA legalizacją Smile.

RE: Marihuana - Temat dyskusyjny :D - DeoRIP - 22-02-2014 22:13

(22-02-2014 14:47)szufliko napisał(a):  
(22-02-2014 14:39)milo napisał(a):  Po czym to stwierdzasz? Uzasadnij swoją wypowiedz.

1. Nielegalne.
2. Wyniszcza organizm człowieka.
3. Jest silnie uzależniająca.
Ogólnie jestem przeciwnikiem wszelkich narkotykow, używek....

bekabekabekabekabekabekabekabekabekabekabeka

Głupota ludzka nie zna granic ....

RE: Marihuana - Temat dyskusyjny :D - Kede - 22-02-2014 22:32

To z astmą to ściema Wink Rozszerza płuca czy tam kanaliki płucne. Ale nic po za tym. Zresztą Ci co mają ostrą astmę to wiedzą jak działa na nich wdychanie dymu i papierosy, jointy... Wink

RE: Marihuana - Temat dyskusyjny :D - JestemMateusz - 02-03-2014 11:07

Hmmm wg mnie marihuana wyniszcza człowieka który notorycznie się z nią bawi...
Chociaż przeciwko nie jestem , ale po kolegach widze co się z nimi dzieje.

RE: Marihuana - Temat dyskusyjny :D - Aruzz - 06-03-2014 15:58

Marihuaen? A na co to komu? A dlaczego?

RE: Marihuana - Temat dyskusyjny :D - tiumer - 07-03-2014 12:28

Wszystko w nadmiernych ilościach powoduje negatywne skutki w organizmie. A samo palenie marihuany jest o wiele mniej szkodliwe niż papierosy. Nie widzę żadnych pozytywów tego, że marihuana jest nielegalna, ale na legalizację nie ma żadnych szans, bo mafie zajmujące się dystrybucją by na tym za dużo straciły, a politycy zapewne dostają niemałe pieniądze by pozostało tak jak jest.

RE: Marihuana - Temat dyskusyjny :D - seba06 - 15-03-2014 06:40

Ja tam uważam ze powinno się traktować człowieka jako osobę odpowiedzialna za swoje czyny , w ogóle rząd nie powinien zabraniać używek bo jak ktoś jest idiota to po co takiego trzymać w społeczeństwie ?

No może żeby było na kim zarabiać Huh

Z tym Idiotą nie miałem na myśli palaczy oczywiście . Sam kiedyś paliłem ciągiem rok Sad Potem zaczęło się MDMA na imprezach od czasu do czasu. Teraz żadnych używek prócz alkoholu od ponad roku i jak tak się z boku popatrzę na zbakanych kolegów to jest mi ich czasami żal.