Sposob na zdobycie flaszeczki Gorzkiej zoladkowej w konkursie facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sposob na zdobycie flaszeczki Gorzkiej zoladkowej w konkursie facebook (/Temat-Sposob-na-zdobycie-flaszeczki-Gorzkiej-zoladkowej-w-konkursie-facebook-85924) Strony: 1 2 |
RE: Sposob na zdobycie flaszeczki Gorzkiej zoladkowej w konkursie facebook - gbk - 19-02-2014 22:29 Ktoś kupił? Działa? Trudno zdobyć te pkt? RE: Sposob na zdobycie flaszeczki Gorzkiej zoladkowej w konkursie facebook - zbyszeq - 19-02-2014 22:59 Czekam też na jakąś recke. RE: Sposob na zdobycie flaszeczki Gorzkiej zoladkowej w konkursie facebook - Stworkowaty - 19-02-2014 23:34 Napisałem PW, na 99% kupię więc dam recenzje. RE: Sposob na zdobycie flaszeczki Gorzkiej zoladkowej w konkursie facebook - Matiw131 - 19-02-2014 23:50 Ja kupiłem i nie działa , nie wypaliło . Uważam że naprawde to szybko robiłem nie raz. Koelga napisał że coś zmienili wcześniej można było zaznaczać .| Miał jakoś jeszcze to obejść ale testował swój sposób i nic. Także nie polecam . Bo to wcale nie jest pewne , a raczej mało pewne . RE: Sposob na zdobycie flaszeczki Gorzkiej zoladkowej w konkursie facebook - Stworkowaty - 19-02-2014 23:53 Nie kupowałem ale metodę już się sam domysliłem, osobiście nie polecam bo już nie działa. RE: Sposob na zdobycie flaszeczki Gorzkiej zoladkowej w konkursie facebook - Damascenon - 20-02-2014 00:28 Up to zle wymysliles xD bo tego nie da sie w tej grz zablokowac i caly czas mysle jak obejsc poprzednie zabezpieczenie... Wyslane z mojego hujałeja G pinscet 10 lub sms (zalezy od kraju w ktorym obecnie przebywam) RE: Sposob na zdobycie flaszeczki Gorzkiej zoladkowej w konkursie facebook - Matiw131 - 20-02-2014 14:29 Kurde zawsze zbanuje się kolesia i nigdy nie mam szans odzyskać Forum Goldów i Mamony RE: Sposob na zdobycie flaszeczki Gorzkiej zoladkowej w konkursie facebook - daniel42na - 20-02-2014 14:32 (20-02-2014 14:29)Matiw131 napisał(a): Kurde zawsze zbanuje się kolesia i nigdy nie mam szans odzyskać Forum Goldów i MamonyProsze gg 12300810, kontaktuj sie Sposob na zdobycie flaszeczki Gorzkiej zoladkowej w konkursie facebook - Admin - 20-02-2014 18:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |