Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lion-darmowy internet w środku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Lion-darmowy internet w środku (/Temat-Lion-darmowy-internet-w-srodku-85857)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Lion-darmowy internet w środku - Lontek - 18-02-2014 17:54

Czyli dobrze zrozumialem, że jeśli mam Orange Free i kupię jednego Liona to mam internet do końca wakacji jeśli mam aktywny rok ważności konta czy jak ?

Odp: Lion-darmowy internet w środku - asiorek - 18-02-2014 18:00

Nie, jesli masz rok waznosci to placisz za starter raz przez rok, potem placissz tylko 1zl za internet ktory mozesz miec 2 dni za free. Nie wiem czy jest lejek czy tez nie.. moge jedynie powiedziec ze w zabce nie widzialem a w biedrze i w dino sie nie przygladalem bo reklame zobaczylem po wizycie w tych marketach :-)

Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach

RE: Lion-darmowy internet w środku - Ratchet - 18-02-2014 18:25

@Lontek
Z jednego batona masz internet (5GB) na dwa dni, ale tych batonów możesz kupić ile chcesz, np. jak kupisz ich 90 i będziesz je aktywował po kolei co dwie doby to będziesz miał internet na 180 dni, czyli na pół roku. Natomiast jak wiadomo w taryfach na kartę raz na jakiś czas trzeba doładowywać konto, żeby można było dzwonić, esemesować, itd. Żeby ominąć tą konieczność doładowywania co jakiś czas karty w taryfach Orange można skorzystać z tej usługi:

http://www.orange.pl/kid,4002009262,id,4002010582,title,Konto-wazne-1-rok,article.html

@asiorek
Nie ma lejka, pisałem o tym, w którymś poście na poprzedniej stronie, jak skończą się środki na jednym batonie (500zł, które odpowiada 5GB transferu w taryfach Orange SMART i Orange Free) to kończy się także internet.

Odp: Lion-darmowy internet w środku - asiorek - 18-02-2014 18:53

A jest limit dzienny na kody ? Jak wykorzystam to moge w ciagu dnia nastepny ?

Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach

RE: Lion-darmowy internet w środku - prololex - 18-02-2014 19:19

Nie ma limitu, kody się sumują.

RE: Lion-darmowy internet w środku - Ratchet - 18-02-2014 19:24

Nie wiem czy jest limit dzienny, ale wydaje mi się, że nie. Jak skończą Ci się środki to chyba możesz od razu ładować drugi kod. Dlaczego by mieli tego zabraniać? Ale to nie jest sprawdzona informacja, tak mi podpowiada rozsądek.

RE: Lion-darmowy internet w środku - prololex - 19-02-2014 07:29

Regulamin się czyta Smile

Odp: Lion-darmowy internet w środku - asiorek - 03-03-2014 17:20

U mnie w dino po 1.19 sa takie :-)

@edit
[Obrazek: 80539363] net z orange ;]

RE: Lion-darmowy internet w środku - zener82 - 04-03-2014 09:20

chetnie kupie kilka kodów jak by ktoś miał niepotrzebne. oferty na PM.

Odp: Lion-darmowy internet w środku - asiorek - 04-03-2014 09:26

Napisz na gg ile dasz za kod ?