![]() |
|
[wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki (/Temat-wykonam-profesjonalna-grafike-landing-page-strony-www-layouty-logo-wizytowki-85780) |
RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 06-05-2014 13:28 Nadal aktualne
RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 28-05-2014 21:17 Zapraszam
RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - Warr - 02-06-2014 17:26 Transakcja przebiegła pomyślnie, praca jest wręcz cudna, a zarazem niedroga. Serdecznie polecam tego pana
RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 12-06-2014 16:52 Zapraszam kolejnych chętnych
RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - obieq - 16-06-2014 17:52 Wlasnie otrzymalem szablon wszystko zgodnie z umowa i ...tanio
RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - tuitam - 04-07-2014 12:56 Co tu dużo pisać... Najporządniejszy użytkownik, jakiego dane było mnie poznać na tym forum. Praca tania i jakościowo jak należy. Polecam. RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - LikeIt - 20-07-2014 22:28 Szybko, tanio, profesjonalnie. Nic dodać, nic ująć. Profesjonalista w tym co robi! ![]() Polecam! RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - surfer0700 - 15-08-2014 12:19 Potrzebowałem loga, odezwałem się do kilku osób z forum i spoza forum i cóż.... Ten człowiek wymiótł konkurencje ![]() Naprawdę szczerze polecam, bo chłopak zna się na tym co robi, jest cierpliwy i ma głowę pełną świetnych pomysłów. Mam nadzieje że jak już będę bogaty, to zatrudnię go sobie na wyłączność ![]() Zdecydowanie POLECAM! edit: Pierwszy projekt był jak najbardziej ok, po około miesiącu - dwóch miesiącach zamówiłem u niego kolejne logo i zaczęły się schody. Nie słuchał czego pisałem, na projekty czekałem 2 tygodnie po czym usłyszałem że on już pokazał mi czcionki które jemu się podobają... Myślałem że to mnie mają się one podobać .Generalnie jakieś takie prywatne sprawy jak banery, sygny, layouty czy coś to śmiało można u niego zamawiać, ale raczej jakieś mniejsze firmy (tym bardziej większe) powinny go na razie omijać szerokim łukiem. Bo póki co to nie ma żadnego doświadczenia w kontakcie z klientami firmowymi, widać to gołym okiem. Tak czy inaczej 3mam kciuki że się wyrobi. RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - BloNdyN - 20-08-2014 21:37 wykonujesz menu flash na chomikuj? RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 21-08-2014 16:03 Szczerze mówiąc już od bardzo dawna nie zajmuje się flashem jak dla mnie to już umarła "technologia"
|