[wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [wykonam] profesjonalną grafikę, landing page, strony www, layouty, logo, wizytówki (/Temat-wykonam-profesjonalna-grafike-landing-page-strony-www-layouty-logo-wizytowki-85780) |
RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 06-05-2014 13:28 Nadal aktualne RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 28-05-2014 21:17 Zapraszam RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - Warr - 02-06-2014 17:26 Transakcja przebiegła pomyślnie, praca jest wręcz cudna, a zarazem niedroga. Serdecznie polecam tego pana RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 12-06-2014 16:52 Zapraszam kolejnych chętnych RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - obieq - 16-06-2014 17:52 Wlasnie otrzymalem szablon wszystko zgodnie z umowa i ...tanio RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - tuitam - 04-07-2014 12:56 Co tu dużo pisać... Najporządniejszy użytkownik, jakiego dane było mnie poznać na tym forum. Praca tania i jakościowo jak należy. Polecam. RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - LikeIt - 20-07-2014 22:28 Szybko, tanio, profesjonalnie. Nic dodać, nic ująć. Profesjonalista w tym co robi! Polecam! RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - surfer0700 - 15-08-2014 12:19 Potrzebowałem loga, odezwałem się do kilku osób z forum i spoza forum i cóż.... Ten człowiek wymiótł konkurencje Naprawdę szczerze polecam, bo chłopak zna się na tym co robi, jest cierpliwy i ma głowę pełną świetnych pomysłów. Mam nadzieje że jak już będę bogaty, to zatrudnię go sobie na wyłączność Zdecydowanie POLECAM! edit: Pierwszy projekt był jak najbardziej ok, po około miesiącu - dwóch miesiącach zamówiłem u niego kolejne logo i zaczęły się schody. Nie słuchał czego pisałem, na projekty czekałem 2 tygodnie po czym usłyszałem że on już pokazał mi czcionki które jemu się podobają... Myślałem że to mnie mają się one podobać . Generalnie jakieś takie prywatne sprawy jak banery, sygny, layouty czy coś to śmiało można u niego zamawiać, ale raczej jakieś mniejsze firmy (tym bardziej większe) powinny go na razie omijać szerokim łukiem. Bo póki co to nie ma żadnego doświadczenia w kontakcie z klientami firmowymi, widać to gołym okiem. Tak czy inaczej 3mam kciuki że się wyrobi. RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - BloNdyN - 20-08-2014 21:37 wykonujesz menu flash na chomikuj? RE: [wykonam] profesjonalną grafikę, strony www, layouty, logo, wizytówki - Kede - 21-08-2014 16:03 Szczerze mówiąc już od bardzo dawna nie zajmuje się flashem jak dla mnie to już umarła "technologia" |