[Pomysł] Na zaradzenie dawaniu odp w zadaniach adf.ly - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Pomysł] Na zaradzenie dawaniu odp w zadaniach adf.ly (/Temat-Pomysl-Na-zaradzenie-dawaniu-odp-w-zadaniach-adf-ly-85762) Strony: 1 2 |
RE: [Pomysł] Na zaradzenie dawaniu odp w zadaniach adf.ly - Mento$ - 24-02-2014 00:44 Super pomysł. RE: [Pomysł] Na zaradzenie dawaniu odp w zadaniach adf.ly - Tomeg622 - 24-02-2014 06:39 (21-02-2014 17:34)kariolmax napisał(a):Bardziej chodzi mi o to, że lepiej karać udostępniających te odpowiedzi, bo np. ktoś nowy w serwisie może nie wiedzieć, że nie wolno brać odp adfly i on powinien dostać za to bana?(16-02-2014 14:16)Tomeg622 napisał(a):(16-02-2014 11:45)kariolmax napisał(a): WitajcieOgólnie niezły pomysł, ale: RE: [Pomysł] Na zaradzenie dawaniu odp w zadaniach adf.ly - kariolmax - 24-02-2014 19:40 [/quote] Bardziej chodzi mi o to, że lepiej karać udostępniających te odpowiedzi, bo np. ktoś nowy w serwisie może nie wiedzieć, że nie wolno brać odp adfly i on powinien dostać za to bana? [/quote] Właśnie Taki pomysł był już poruszany (dodanie tekstu nad zadaniem, z informacją, że dawanie odpowiedzi grozi banem) ale niestety Admin nie chce nic zrobić albo nie zauważył tematu. Tylko, że serwis ma próg rejestracji 13 lat. Ja mam 12 i nie jestem na tyle ciemny, żeby dawać odpowiedzi do płatnych zadań skoro było to napisane w faq/regulaminie/zasadach (nie pamiętam gdzie). Więc skoro w Polsce uczą matematyki i z samego doświadczenia można wywnioskować, że nikt w Polsce nie chciałby angażować się w prowadzenie takiego serwisu za darmo. Teraz tylko wystarczy skomunikować się jakoś z Adminem FG. Zbieram reputy [Pomysł] Na zaradzenie dawaniu odp w zadaniach adf.ly - Admin - 19-01-2015 16:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |