Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytanie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381)
+---- Wątek: Pytanie (/Temat-Pytanie-85750)

Strony: 1 2

RE: Pytanie - Damascenon - 16-02-2014 14:22

Mozna, bo w czym mialo by to przeszkadzac?

Wyslane z mojego hujałeja G pinscet 10 lub sms (zalezy od kraju w ktorym obecnie przebywam)

RE: Pytanie - xDesinx - 16-02-2014 18:09

Ale chodzi mi oto np. jedno IP komputera i brat chce też zarabiać no to założył drugie konto, nie z refflinka na tym fires.pl i chcemy np. wypłacić na jedno konto taty obydwaj np. mamy już po 50zł naprzykład i chcemy wypłacić tę kasę, na dwóch kontach są i bierzemy te same dane i wypłacamy kase razem to tak można czy nie? Znaczy prawie w tym samym czasie? I można te dwa konta i na obydwóch zarabiać tylko że nie z refflinka?

RE: Pytanie - Damascenon - 16-02-2014 19:44

No jak nie macie zadnego powiazania to mozecie... vex ma z tego hajs tak czy tak wiec czemu ma to mu przeszkadzac? jak by twoj brat byl refem twoim to vex musi ci dac 10% brata zarobkow... myslec, ludzie myslec... czasami sie zastanawiam co bedzie z tym swiatem za 5-10 lat...

Wyslane z mojego hujałeja G pinscet 10 lub sms (zalezy od kraju w ktorym obecnie przebywam)

RE: Pytanie - xDesinx - 16-02-2014 20:28

Okej dzięki, temat do zamknięcia.