Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Blokada wyświetleń na youtubie. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454)
+--- Wątek: Blokada wyświetleń na youtubie. (/Temat-Blokada-wyswietlen-na-youtubie-85637)

Strony: 1 2

RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - jaro225 - 15-02-2014 17:32

No bo każdy filmik otrzymuje blokadę - jeden na krócej, drugi na dłużej, ale niemożliwe jest to (jeżeli jest traffic na dane video), aby został zablokowany na stałe...

RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - comanche - 15-02-2014 17:37

W moim przypadku wisialy ponad miesiac, a wyswietlenia byly pakowane w nie

RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - jaro225 - 15-02-2014 23:38

Wyświetlenia były zapewne z programów je nabijających. Tam zawsze jest tzw. "redirect" ze strony.
Wyświetlenia muszą być 'prawdziwe', by wyświetlenia ruszyły z blokady, a nie z redirect'a.

RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - makingmoney - 15-02-2014 23:52

...

RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - jaro225 - 16-02-2014 00:04

Nie zauważyłeś przypadkiem, że jeżeli film jest dobrze otagowany, to prawie od razu wskakuje na 1/2 stronę w YT? Także stąd są naturalne wejścia...
Poza tym w YT jest jeszcze takie coś, jak NOWOŚĆ i to bardzo pomaga...
YouTUBE sam podrzuca film do góry, gdy jest nowy + do tego dobre tagi i jesteś na 1 stronie.
Poniżej 301 filmu nikt nie zobaczy? Jesteś śmieszny.
Wczoraj dodałem film, bez promowania jakiegokolwiek a dzisiaj ma już ponad 1000 wyświetleń naturalnych.
Nie pieprz mi tu głupot i nie wal facepalmów, bo sam nie używasz mózgu...
Naprawdę jesteś taki głupi, czy tylko udajesz?

RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - makingmoney - 16-02-2014 00:15

...

RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - jaro225 - 16-02-2014 00:55

Widzę brak argumentów nastał - trzeba trochę pojeździć po kimś.
Skończ tą mało inteligentną gadkę i idź już spać.
Twoje wypociny wyssane z palca są tak wiarygodne jak horoskopy.
Nie ma to ja bić się z kimś, kto nie ma racji, ale według niego zawsze ma racje.
Z takim podejściem daleko nie zajedziesz, przykro mi.

Program nie jest dobrym sposobem, gdyż własne tagi sprzedają się najlepiej - tylko trzeba myśleć.

RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - comanche - 16-02-2014 13:10

To rozumie ze potrafisz wypromowac film bez nabijania wyswietlen programem na ogromnej konkurencji (mowie tu konkurencji kilkuset tysiecy)? Jesli tak to chyba jestes geniuszem bo ja juz wielu reczy probowalem i na bardziej popularnych niszach nie obejdzie sie bez pompowania vievsow w film...