Blokada wyświetleń na youtubie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Blokada wyświetleń na youtubie. (/Temat-Blokada-wyswietlen-na-youtubie-85637) Strony: 1 2 |
RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - jaro225 - 15-02-2014 17:32 No bo każdy filmik otrzymuje blokadę - jeden na krócej, drugi na dłużej, ale niemożliwe jest to (jeżeli jest traffic na dane video), aby został zablokowany na stałe... RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - comanche - 15-02-2014 17:37 W moim przypadku wisialy ponad miesiac, a wyswietlenia byly pakowane w nie RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - jaro225 - 15-02-2014 23:38 Wyświetlenia były zapewne z programów je nabijających. Tam zawsze jest tzw. "redirect" ze strony. Wyświetlenia muszą być 'prawdziwe', by wyświetlenia ruszyły z blokady, a nie z redirect'a. RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - makingmoney - 15-02-2014 23:52 ... RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - jaro225 - 16-02-2014 00:04 Nie zauważyłeś przypadkiem, że jeżeli film jest dobrze otagowany, to prawie od razu wskakuje na 1/2 stronę w YT? Także stąd są naturalne wejścia... Poza tym w YT jest jeszcze takie coś, jak NOWOŚĆ i to bardzo pomaga... YouTUBE sam podrzuca film do góry, gdy jest nowy + do tego dobre tagi i jesteś na 1 stronie. Poniżej 301 filmu nikt nie zobaczy? Jesteś śmieszny. Wczoraj dodałem film, bez promowania jakiegokolwiek a dzisiaj ma już ponad 1000 wyświetleń naturalnych. Nie pieprz mi tu głupot i nie wal facepalmów, bo sam nie używasz mózgu... Naprawdę jesteś taki głupi, czy tylko udajesz? RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - makingmoney - 16-02-2014 00:15 ... RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - jaro225 - 16-02-2014 00:55 Widzę brak argumentów nastał - trzeba trochę pojeździć po kimś. Skończ tą mało inteligentną gadkę i idź już spać. Twoje wypociny wyssane z palca są tak wiarygodne jak horoskopy. Nie ma to ja bić się z kimś, kto nie ma racji, ale według niego zawsze ma racje. Z takim podejściem daleko nie zajedziesz, przykro mi. Program nie jest dobrym sposobem, gdyż własne tagi sprzedają się najlepiej - tylko trzeba myśleć. RE: Blokada wyświetleń na youtubie. - comanche - 16-02-2014 13:10 To rozumie ze potrafisz wypromowac film bez nabijania wyswietlen programem na ogromnej konkurencji (mowie tu konkurencji kilkuset tysiecy)? Jesli tak to chyba jestes geniuszem bo ja juz wielu reczy probowalem i na bardziej popularnych niszach nie obejdzie sie bez pompowania vievsow w film... |