REKLAMA 3,5 MILIONA | Automatyczne wstawianie postów na grupach facebook & fanpage. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: REKLAMA 3,5 MILIONA | Automatyczne wstawianie postów na grupach facebook & fanpage. (/Temat-REKLAMA-3-5-MILIONA-Automatyczne-wstawianie-postow-na-grupach-facebook-fanpage-84981) Strony: 1 2 |
RE: Program do wstawiania postów na wszystkich grupach facebook & fanpage. - Xaimeer - 04-02-2014 00:01 Nie narzekam tylko pytam Przy okazji przypominam że ja proponuje program w którym nie musimy być posiadaczami fanpage, wystarczy dołączyć do zwykłych grup na facebooku i już można wstawiać posty jak leci . Dodatkowo daje liste grup które mają razem 3,5 miliona użytkowników facebooka. To już mój ostatni post tutaj, bo zaraz jeszcze będę osądzony o podbijanie tematu RE: REKLAMA 3,5 MILIONA | Automatyczne wstawianie postów na grupach facebook & fanpage. - KerPwn - 04-02-2014 00:40 Odpowiedz proszę na post daniela. @down Mhm, okej. RE: REKLAMA 3,5 MILIONA | Automatyczne wstawianie postów na grupach facebook & fanpage. - Xaimeer - 04-02-2014 00:44 On już edytował swój post "ok, dostalem screena, autor tematu ma zgode na sprzedaż tego" RE: REKLAMA 3,5 MILIONA | Automatyczne wstawianie postów na grupach facebook & fanpage. - djram - 04-02-2014 07:08 Link do pobrania http://www.ntweb.org/Stored/FGPoster/FGPoster.rar Program działa imponująco RE: REKLAMA 3,5 MILIONA | Automatyczne wstawianie postów na grupach facebook & fanpage. - Stem - 04-02-2014 07:58 Kilka pytań 1. Grupy / Fanpage trzeba dodawać do programu czy po zalogowaniu się na swoje konto facebook sam wykrywa grupy w których jestem członkiem ? 2. Oczywiście mogę korzystać z nieograniczonej liczby kont facebook ? I z każdym kaprysem przelogowywać się ? 3. Czy post dodaje bezpośrednio w tym samym czasie w każdej grupie ? Nawet jak jestem członkiem w 500-1000 grup RE: REKLAMA 3,5 MILIONA | Automatyczne wstawianie postów na grupach facebook & fanpage. - msd2410 - 04-02-2014 10:17 Ja tez mam pytanko: baza danych grup jest polska? Same polskie grupy? RE: REKLAMA 3,5 MILIONA | Automatyczne wstawianie postów na grupach facebook & fanpage. - Xaimeer - 04-02-2014 13:04 1. Po zalogowaniu sam wykrywa grupy 2. Tak można się przelogowywać. 3. Samemu ustalamy po ilu sekundach mają się dodawać posty. Można ustawić np. 60 sekund i wtedy nie ma obawy że nadmiernie spamujemy. 4.Bazy jednak nie sprzedaje. Kazdy sam moze znalezc swoje grupy. REKLAMA 3,5 MILIONA | Automatyczne wstawianie postów na grupach facebook & fanpage. - yazir - 04-04-2014 23:49 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |