DACLIX.com ---->NOWY BUX - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: DACLIX.com ---->NOWY BUX (/Temat-DACLIX-com-NOWY-BUX-84858) |
RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX - krzysiek500 - 05-02-2014 15:16 Widze że jesteś na stronie Referral Contest to ja trochę lepszy jestem a adrianos znów wymiata jeden z pierwszych zobaczymy czy stronka płaci jak nie to da się reklamę na niej RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX - tutifruti - 05-02-2014 19:42 Życzę powodzenia zatem, dobrze gadasz z tą reklamą, jak jakiś bux przestaje płacić to trzeba go wykorzystać jako platformę reklamową...całkiem sporo refów w ten sposób można zyskać :-) Miejmy nadzieję, że DaClix będzie płacił do 1mln użytkowników ;-) RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX - tutifruti - 06-02-2014 14:22 Około 1000 użytkowników dziennie przybywa...Program rośnie w siłę...niedługo pierwsze doeody wypłat RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX - klamil - 06-02-2014 14:35 Buxy sa nieoplacalne RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX - tutifruti - 08-02-2014 20:03 Już ponad 5000 użytkowników, BUX rośnie w siłę i już wypłaca $$$ @klamil o co chodzi z Twoimi linkami w moim temacie? RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX - Darven - 10-02-2014 09:54 Zna ktoś może sposoby na te matomy w tych wszystkich buxach? Sporo punktów idzie na nich zarobić ale nie wiem jak je zrobić. Mam np. zadanie by zarejestrować się w jakiejś grze. Ok rejestruje się ale punktów dalej nie mam, trzeba do jakoś udowodnić czy co? Podobnie z całą resztą gdzie trzeba telefon podawać, ja tam swojego wole nie dawać. Jakie są najlepsze sposoby na te matomy?? RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX - tutifruti - 10-02-2014 20:10 Tam gdzie telefon trzeba podawać to zwykłe oszustwo, jeśli później nie wyłączysz subskrypcji a masz tel. na abonament to zapłacisz słono...ja wogóle matomów nie robię, czasem tylko zadania więc nie pomogę. RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX - adampl - 11-02-2014 09:00 Dzisiaj wchodzę na DaClix i zero reklam jest do wyświetlenia. 327 poleconych i jak ja mam zrobić min 4 kliknięcia. Wiadomość do supportu już poszła, ciekawe co odpiszą Edit: błąd już naprawiony, wszystkie reklamy wyświetlają się prawidłowo RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX - tutifruti - 11-02-2014 23:14 :-) A bux pedałuje do przodu, już ponad 8k członków (nie obrażając przy tym damskiej części publiczności ;-) ) Wypłacone już około 150$.... opłaca się poświęcić trochę czase na buxa i reflinka w parę miejsc wkleić? RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX - adampl - 14-02-2014 18:14 Pierwsza wypłata od DaClix. |