Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Odpowiedzi do Innych serwisów. (/Forum-Odpowiedzi-do-Innych-serwisow-254)
+----- Dział: Odpowiedzi FireGifts.pl (/Forum-Odpowiedzi-FireGifts-pl-351)
+----- Wątek: Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 (/Temat-Firegifts-pl-odpowiedzi-30-01-2014-zestaw-pytan-nr-2-i-3-84662)

Strony: 1 2 3 4

RE: Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 - Arivi - 30-01-2014 21:02

(30-01-2014 20:31)myslogirl napisał(a):  
(30-01-2014 19:11)Arivi napisał(a):  JPRDL po co wstawiać ZŁE ODPOWIEDZI? Ludzie tu wchodzą i nie czytają co piszesz na górze tylko kopiują.
Tak samo ja nie zauważyłem tego napisu u góry i tylko zadania dwa straciłem.

Nie obchodzą nas złe odpowiedzi.

Od tego są literki, by je czytać. Nie nasz problem, że szkoda ci 3 sekund na przeczytanie tego, co jest nad obrazkiem.
Może i autor nie dał odpowiedzi, ale dał pytania, więc możesz sobie odszukać odpowiedzi w necie. No i wiesz, czego na pewno nie zaznaczać.
Wypowiadaj się w swoim imieniu, bo części ludzi się te złe odpowiedzi przydają.

1. No wiesz... nie każdy czyta w takich działach tekst gdy widzi od razu obrazek z odpowiedziami.
2. Rzeczywiście na koncie FirePremium w tych zadaniach jest tak mało czasu, że nie zdążysz sprawdzić w internecie Rolleyes
3. Robisz zdjęcie poprawnych odpowiedzi i już wiesz czego nie zaznaczać. Jutro gdy ukażą się nowe tematy zrobię kilkanaście tematów z kombinacją jaką nie zaznaczać beka

RE: Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 - myslogirl - 30-01-2014 21:05

(30-01-2014 21:02)Arivi napisał(a):  
(30-01-2014 19:11)Arivi napisał(a):  JPRDL po co wstawiać ZŁE ODPOWIEDZI? Ludzie tu wchodzą i nie czytają co piszesz na górze tylko kopiują.

Od tego są literki, by je czytać. Nie nasz problem, że szkoda ci 3 sekund na przeczytanie tego, co jest nad obrazkiem.
Może i autor nie dał odpowiedzi, ale dał pytania, więc możesz sobie odszukać odpowiedzi w necie. No i wiesz, czego na pewno nie zaznaczać.

1. No wiesz... nie każdy czyta w takich działach tekst gdy widzi od razu obrazek z odpowiedziami.
2. Rzeczywiście na koncie FirePremium w tych zadaniach jest tak mało czasu, że nie zdążysz sprawdzić w internecie Rolleyes
3. Robisz zdjęcie poprawnych odpowiedzi i już wiesz czego nie zaznaczać. Jutro gdy ukażą się nowe tematy zrobię kilkanaście tematów z kombinacją jaką nie zaznaczać beka

Rzeczywiście na koncie FirePremium w tych zadaniach jest tak mało czasu, że nie zdążysz sprawdzić w internecie Rolleyes

Widzę, że zakładasz, że autor zrobił zadanie poprawnie, a tu wrzucił złośliwie złe odpowiedzi, no co za menda, prawda? A nie wpadło Ci może do głowy, że autor zaznaczył tak, jak tutaj jest podane, po czym wyskoczył mu napis "zadanie wykonane niepoprawnie", więc dodał to, co miał? Zero pomyślunku z Twojej strony. Poza tym, pojawiały się już tu złe odpowiedzi i nikt się nie sapał, więc zachowaj swoją nieumiejętność czytania dla siebie.

RE: Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 - Arivi - 30-01-2014 21:20

(30-01-2014 21:05)myslogirl napisał(a):  
(30-01-2014 21:02)Arivi napisał(a):  

Rzeczywiście na koncie FirePremium w tych zadaniach jest tak mało czasu, że nie zdążysz sprawdzić w internecie Rolleyes

Widzę, że zakładasz, że autor zrobił zadanie poprawnie, a tu wrzucił złośliwie złe odpowiedzi, no co za menda, prawda?

To widocznie masz słaby wzrok lub sam nieumiejętnie czytasz.

RE: Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 - myslogirl - 30-01-2014 21:23

Dobra, dobra, ja się swoim wzrokiem sama zajmę, a ty tymczasem poćwicz czytanie ze zrozumieniem, bo egzamin gimnazjalisty już niedługo. Pani z polskiego nie mówiła, by dokładnie przeczytać polecenie, zanim zaczniesz coś robić? Najpierw wyskakujesz z tym, że na fire premium jest pełno czasu, ale widocznie jest ci go za mało, skoro nie możesz poświęcić momentu na przeczytanie dwóch słów znajdujących się nad screenem. Czytanie nie boli.

RE: Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 - Arivi - 30-01-2014 21:31

(30-01-2014 21:23)myslogirl napisał(a):  Dobra, dobra, ja się swoim wzrokiem sama zajmę, a ty tymczasem poćwicz czytanie ze zrozumieniem, bo egzamin gimnazjalisty już niedługo. Pani z polskiego nie mówiła, by dokładnie przeczytać polecenie, zanim zaczniesz coś robić? Najpierw wyskakujesz z tym, że na fire premium jest pełno czasu, ale widocznie jest ci go za mało, skoro nie możesz poświęcić momentu na przeczytanie dwóch słów znajdujących się nad screenem. Czytanie nie boli.

Czytanie ze zrozumieniem, a w ogóle nie czytanie tekstu (ponieważ z przeważnie wszystkie odpowiedzi są poprawne więc nawyk patrzenia od razu na odpowiedzi) to dwie różne rzeczy.

No to okey ty zajmij się wzrokiem skoro chcesz mnie pouczać, a ja zajmę się sobą.

RE: Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 - xavi512 - 30-01-2014 21:39

Może zamiast dyskutować nie wiem o czym... można by było spróbować znaleźć odpowiedzi na te pytania, które są dość trudne.

RE: Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 - sqmany - 30-01-2014 21:46

@[Arivi]
Wyczuwam wielki ból dupy. Kolega dał złe odpowiedzi abyśmy zobaczyli pytania i sami poszukali w google, skoro tyle ludzi wypełnia je źle, to widocznie za mało jest czasu na rozwiązanie zadania. Nie jego wina ,że nie przeczytałeś ,że są to złe odpowiedzi.

RE: Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 - Arivi - 30-01-2014 21:48

Bólu dupy nie mam jednak to jest dziwne.

RE: Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 - denar19 - 30-01-2014 21:48

sprobujmy rozwiazac wspolniete zadania??

RE: Firegifts.pl odpowiedzi 30.01.2014 zestaw pytań nr 2 i 3 - xavi512 - 30-01-2014 21:51

Prymitywne narzędzie wykonane przez pitekantropa to:
Ma ktoś jakiś trop?
Bo pitekantrop używał narzędzi z kamieni.
Dla mnie krzemienie i topory odpadają.