Facebook? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: Facebook? (/Temat-Facebook-84597) Strony: 1 2 |
RE: Facebook? - dsfhaf - 29-01-2014 15:41 Utworz z 10 kont używając maili tymczasowych typu koszmail czy cos takiego i oznacz je jako administrator twojej strony Spamuj z nich a gdy dostaniesz bana po prostu usuwaj.. Proste ;D RE: Facebook? - szamot - 29-01-2014 16:38 Też dużo roboty, bo puszcze spam na 10 fp, i musze na nowo robić konto RE: Facebook? - Zarobiony_Koles - 29-01-2014 16:45 Eh, pomyśl kreatywnie, da się to na pewno ominąć ;] RE: Facebook? - szamot - 29-01-2014 19:05 Temat utworzyłem po to bo prosiłem o pomoc, ludzi bardziej doświadczonych, jak by udało mi się myśleć kreatywnie juz dawno bym wpadł na to jak ominać to zabezpieczenie, ale nie dałem rady, dlatego założyłem temat. I proszę o Wasze rady, nie o myślenie kreatywne. RE: Facebook? - Hrustus - 29-01-2014 19:55 to juz wiem kto mi spamuję na fanpage 50 k like jak można zablokować taką osobę ? codziennie mi spamuję i codziennie blokuje i zgłaszam i nic nie pomaga RE: Facebook? - szamot - 29-01-2014 19:59 Spamowałbym Ci, jakbym miał jak, nie robię miliona kont dziennie, żeby na Twoim fp puścić reklamę. Aktualnie nic nie robie na FB, tylko myśle jak można te zabezpieczenia ominąć RE: Facebook? - dsfhaf - 30-01-2014 21:47 Przy weryfikacji antybotowej kiedys działało wciskanie esc i spamowałeś sb dalej ale potem blokowali konto po paru postach.. ;P RE: Facebook? - creativeD - 01-02-2014 10:33 Podpinam się, teraz na fb wyskakuje Możliwość wykonywania tego działania została tymczasowa zablokowana w Twoim koncie. Jeśli wydaje Ci się, że widzisz to w wyniku błędu, powiadom nas o tym. Co z tym zrobić, żeby mi nie blokowali ;/ |