![]() |
moja nagroda Wii // wsplczuje wam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-50) +----- Wątek: moja nagroda Wii // wsplczuje wam (/Temat-moja-nagroda-Wii-wsplczuje-wam-8448) Strony: 1 2 |
RE: moja nagroda Wii // wsplczuje wam - pyton1993 - 13-06-2010 09:38 wojtas100 jestes zalosny.... nawet jesli to nie on go wygral , to wygral go ktos inny... wiec nintendo wii jak widac bylo dostepne... a jesli chodzi o niego to raczej on bo siedzialem z nim na team speaku podczas restocku , i gdy wygral porobil screeny i powysylal... takze wojtas jak nie wiesz to siedz cicho i nie zazdrosz mu az tak RE: moja nagroda Wii // wsplczuje wam - Wojtas100 - 13-06-2010 11:21 To niech pokaże całego screena a nie kawałek i do tego przekopiowany z demotów. A i co do zazdrości to nie mam czego bo ta konsola jeso do niczego i bardziej preferuje PS3 (które mam). Na Wii grałem u kuzyna i jest nieciekawe bo gry mają małą rozdzielczość. RE: moja nagroda Wii // wsplczuje wam - KristopheR - 13-06-2010 11:27 Panowie, jeśli naprawdę tak jest niech pokaże screena. Jak nie to nie mamy podstaw aby mu uwierzyć. "Pyton" nie jesteś wiarygodny ponieważ spędziłeś na forum mało czasu. RE: moja nagroda Wii // wsplczuje wam - pyton1993 - 13-06-2010 21:04 kristipher12 a po co mialbym klamac? Mowie to co slyszalem , sam czekalem na restock 4h i bylem na teamspeaku a po restocku odezwal sie jakis kolo i mowil ze wygral wii po czym powysylal screeny... nawet jesli to nie on , to wygral go ktos inny. Wiadomo ze ps3 lepsze , lecz lepsze to niz nic , ja bym to na jego miejscu sprzedal. RE: moja nagroda Wii // wsplczuje wam - Wojtas100 - 13-06-2010 21:39 Dziwne bo siedziałem po restocku do 22 i komentowałem bulwersje użytkowników i nikogo z Wii nie słyszałem. A i dziwią mnie dwie rzeczy. 1 Dlaczego go tak bronisz. 2 Bo przyszedł napisał 3 posty na krzyż i jak mu napisałem o screen z nickiem to nie odpisał i się już nie pojawił. RE: moja nagroda Wii // wsplczuje wam - Lubelak - 13-06-2010 21:42 może wygrał ludzie może się pobijcie z zazdrości ? RE: moja nagroda Wii // wsplczuje wam - Marczyk - 13-06-2010 22:08 Może i ja coś dodam. Co to jest rzucić jedno Wii, kilka pendrivow i koszulek(tam podobno ktoś jeszcze słuchawki zdobył) na pół miliona Polaków ? NIC ! Nie ma sensu siedzieć kilka godzin z zapałem na PSP, PS3, czy X kloce, żeby w mgnieniu oka zobaczyć jak to znika w 2-3 sekundy(jeśli włogóle ma coś zniknąć). Tag miał być polskim lockerz, no i jest, biorąc pod uwagę polskie warunki oraz złodzieji, których w naszym kraju nie brakuje. Sam nie wiem czy drugi restock wypadnie lepiej, administracja TAGa nie odczuła pierwszego jako FAIL restock. Rzucili nagrody i koniec - zrobili swoję. Kasa została w domu. A co do screena osobiście uważam że TAG podstawia kogoś aby uwiarygodnić serwis i pokazać że ktoś jednak wygrywa. Czekam na całego screena, a póki co to jest dla mnie wielka ściema. A jeśli to prawda szczerze Gratuluje. Pozdrawiam |