Jaki sposub wybrać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jaki sposub wybrać? (/Temat-Jaki-sposub-wybrac-84473) Strony: 1 2 |
RE: Jaki sposub wybrać? - olafifi - 01-02-2014 22:04 Boże, co się go tak czepiacie? Jaki leń? Ja też nic nie mogę dobrego znaleźć, wyciskam coś na hdplayer, ale to w sumie niedużo (zbieram na iPhone'a 5s). Nie bierz się za firecash, za dużo już osób. Lepiej: Fires, HDplayer, takie rzeczy. Nie bierz się też za buxy, bo tu cenciki (KU*WA CENCIKI CENCIKI JE*ANE) tylko się zbiera. Zapraszam Cię właśnie na hdplayer moim reflinkiem A oto i on: http://hdplayer.pl/pp/52af1bfe3c43a33d79ff3fd130a9c91d99148f9a== (innych też zapraszam na refa ) Jak będziesz coś potrzebował, to napisz na pw. I jeszcze jedno: Każdemu wolno popełnić raz na jakiś czas błąd, z tego co widzę, to popełnił jeden ortograficzny... może się nie przyjrzałem. RE: Jaki sposub wybrać? - matek697 - 02-02-2014 02:25 (01-02-2014 22:04)olafifi napisał(a): Nie bierz się za firecash, za dużo już osób. Z takim podejściem to nic nie zarobi. Do wszystkiego da się dojść będąc w tym momencie na starcie, nawet do dniówek 1000$ w PPA (mimo powalającego na łopatki argumentu "że za dużo osób już"). Lecz są dwie rzeczy niezbędne - czas i praca potrzeba czasu aby nabywać doświadczenie i pracy aby się rozwijać, nikt tutaj nie poda niczego na tacy, żeby każdy sobie mógł zarabiać tysiące z dnia na dzień. RE: Jaki sposub wybrać? - szufliko - 02-02-2014 09:05 Co jest najlepsze na poczatek? Przejzec forum, pogladac dzialy, poczytac na temat roznych form zarobku, poprzegladac serwisy, a na pewno znajdziesz cos dla siebie... Jaki sposub wybrać? - surfer0700 - 02-02-2014 15:50 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |