Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-50) +----- Wątek: Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! (/Temat-Restock-Takeagift-Najwieksza-Porazka-Internetu-8437) |
RE: Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! - cubi - 10-06-2010 20:56 ja tez na szczescie nie kupowalem kont premium i elite bo chcialem sprawdzic czy to nie jest fake i dobrze zrobilem RE: Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! - Admin - 11-06-2010 12:50 (10-06-2010 20:56)cubi napisał(a): ja tez na szczescie nie kupowalem kont premium i elite bo chcialem sprawdzic czy to nie jest fake i dobrze zrobilem madra decyzja. RE: Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! - xBlackxK - 11-06-2010 13:18 Ja powiem tak może restock trwał parę sekund ale co wy chcecie, nikt wam nie kazał się tam rejestrować i oczekiwać na Rostock 5 godzin. Moim zdaniem to ludzie zawinili jak hieny się zachowali, spamowali gdzie popadnie a to Take a gift takie, czy inne a w tego typu stronach chodzi kto pierwszy ten lepszy. Ja chodź nic nie wygrałem to i tak spróbuje na drugim Rostocku. RE: Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! - omisiu - 11-06-2010 13:52 restock trwał przynajmniej 15 sek. Jak widziałem screeny była różnica nawet 17 sek. pomiędzy 19:57.40 a 19:57.57 RE: Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! - wojkrytyk - 23-11-2011 15:59 witam od wczoraj strona niedziala banda debili usnela strone oszusci k*w mac http://takeagift.pl/ Not Found The requested URL / was not found on this server. nie znaleziono Requested URL / nie został odnaleziony na tym serwerze. na fb cisza nie odpisują tekst po polsku ten co powyzej RE: Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! - Bolt - 23-11-2011 16:21 TAG to scam od dawna, pozdrawiam, jak już chcesz się bawić w tego typu strony to prizers lub urwijnagrody RE: Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! - k4rol - 23-11-2011 16:31 ja juz na tym nie byłem z 6 miesięcy a maiłem na koncie 2kk pnk i czekałem aż się coś poprawi ale nic z tego RE: Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! - Takahari - 24-11-2011 00:38 Cytat:Moim zdaniem to ludzie zawinili jak hieny się zachowali, spamowali gdzie popadnie a to Take a gift takie, czy inne a w tego typu stronach chodzi kto pierwszy ten lepszy.A jak się mieli zachować co ?? Liczyłeś, że ludzie będą się zachowywać zgodnie z Savoir-vivre... oO . RE: Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! - marcela - 24-11-2011 19:08 W końcu koniec dziadostwa, naciągali tylko ludzi na smsy. RE: Restock Takeagift - Największa Porażka Internetu ! - michal8921 - 03-12-2011 22:17 takeagift to wcale nie jest scam mają chwilowy zastój. |