Zarabianie na fanpage!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Zarabianie na fanpage!! (/Temat-Zarabianie-na-fanpage-84317) Strony: 1 2 |
RE: Zarabianie na fanpage!! - jasiek07 - 28-01-2014 16:26 ad4mmo, serwis placi nawet 8zl za rejestracje z twojego linka, sporo gier tam maja, sam chcialem w to wejsc ale niestety nie maja banerow wiec to sie raczej nadaje bardziej na fanpage niz strone internetowa (reklama). RE: Zarabianie na fanpage!! - pietreczka - 28-01-2014 21:07 (28-01-2014 16:26)jasiek07 napisał(a): ad4mmo, serwis placi nawet 8zl za rejestracje z twojego linka, sporo gier tam maja, sam chcialem w to wejsc ale niestety nie maja banerow wiec to sie raczej nadaje bardziej na fanpage niz strone internetowa (reklama).Próbowałem i po wrzuceniu linkow na kilka z moich FP, miałem 250 wejść, na fires czy freebiz, czy cos innego w tym czasie bym mial 10,000 wejść Więc raczej ciezko tam mi jest się dorobić, chyba, że robię coś źle, bardzo źle ;d RE: Zarabianie na fanpage!! - zeluzg - 24-11-2014 20:44 Co zrobić aby nasz fanPage był widoczny w google ? Prowadzę swojego fanPage od 2 tyg. Mam ponad 1 tys like i staram sie co dwa dni wrzucac ciekawe materiały Dodałem do google url i nic. |