Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
weryfikacja konta FB - pomoc - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: weryfikacja konta FB - pomoc (/Temat-weryfikacja-konta-FB-pomoc-84296)

Strony: 1 2

RE: weryfikacja konta FB - pomoc - patryk0407 - 25-01-2014 13:54

Popróbuj w odstępach czasowych, nie cały czas bo to nic nie da Smile

RE: weryfikacja konta FB - pomoc - demi12125 - 25-01-2014 19:02

mamy 60 sekund na całą weryfikacje, to prawda?:>

RE: weryfikacja konta FB - pomoc - Derek - 25-01-2014 20:23

Nie na tą weryfikację na pewno jest więcej czasu Smile nie wiem dokładnie ile ale na pewno jest to 10-15min

RE: weryfikacja konta FB - pomoc - poczmail - 25-01-2014 20:43

(25-01-2014 19:02)demi12125 napisał(a):  mamy 60 sekund na całą weryfikacje, to prawda?:>

Nieprawda. Tongue

Tak naprawdę to przy minimalnym szczęściu trafienia ze zdjęciem któregoś znajomego za pierwszym albo chociaż drugim razem minimum 1x, powinno się udać, o ile nic nagle nie zlaguje. Wink

RE: weryfikacja konta FB - pomoc - Dziubek96 - 24-05-2014 21:11

Panowie i panie przepraszam jesli odkopuje, ale mam problem. Mam weryfikacje tożsamości bo blokneli mi konto, próbuje konto poszukąc na swoim głownym koncie w znajomych i mam ale jest ono zablokowane i nie mam do niczego dostepu. Więc moje pytanie co moge teraz zrobic koledzy i kolezanki z forum ? :<

RE: weryfikacja konta FB - pomoc - Androoo - 26-05-2014 10:49

Dziubek, spróbuj rozpoznać znajomych z emaila, na który było konto fb zakładane jednak to jest o wiele trudniejsza metoda weryfikacji bo na poczcie masz tylko imie, nazwisko i zdjęcie profilowe...

Metoda polega na tym, że gdy pojawi Ci się 6 nazwisko, wklejasz kolejno na poczcie i otwierasz wiadomość typu : Adam Nowak dodał Cie do grona znajomych na Facebooku, tam masz jego zdjecie Smile

Ja raz przeszedłem taką weryfikacje tym sposobem. Miałem bardzo trudno bo nawet nie było podpowiedzi nazwisk tylko musiałem wpisać ręcznie no ale się jakoś udało po kilku dniach Big Grin

RE: weryfikacja konta FB - pomoc - tanum20 - 26-05-2014 17:17

po jakimś czasie własnie blokują konto i lipa.

RE: weryfikacja konta FB - pomoc - lipa1920 - 26-05-2014 18:00

już też na to wpadli... teraz wyskakuje Ci zdjęcie, i musisz wpisać imię i nazwisko...

weryfikacja konta FB - pomoc - surfer0700 - 02-01-2015 08:25

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.