![]() |
TylkoWsieci - regularne zarabianie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: TylkoWsieci - regularne zarabianie (/Temat-TylkoWsieci-regularne-zarabianie-84282) |
RE: TylkoWsieci - regularne zarabianie - xsebax - 01-02-2014 23:46 Serwis adf.ly zrobił dzisiaj niespodziankę swoim partnerom i rozliczył miesiąc styczeń nawet przed czasem ![]() W ub. miesiącu udało mi się zarobić: ![]() Od początku swojej przygody z tym serwisem zgromadziłem $530.19. adf.ly wśród skracaczy linków to naprawdę solidna firma. Polecam wszystkim. RE: TylkoWsieci - regularne zarabianie - Pole - 02-02-2014 10:05 Gdzie wstawiasz Linki adfly ? Na swojej stronie czy nie ? RE: TylkoWsieci - regularne zarabianie - xsebax - 02-02-2014 11:35 (02-02-2014 10:05)Pole napisał(a): Gdzie wstawiasz Linki adfly ? Na swojej stronie czy nie ? Tak, korzystam z ruchu na własnych stronach. Z tego co wiem, mało który administrator pozwala na wrzucanie u siebie ukrytych linków. RE: TylkoWsieci - regularne zarabianie - xsebax - 08-02-2014 21:15 1/7 luty 2014 W lutym dotyka mnie drastyczny spadek skuteczności programu download w sieci freebiz. Na szczęście mam zapewnienie, że już ponoć w najbliższym tygodniu zmieni się szata graficzna tego programu oraz subskrypcje. Oby tak się stało bo aktualnie jest b. źle. W lutym w freebiz zarobiłem póki co 799 PLN, jednak często powierzchnię reklamową zastępowałem innymi programami. W programie god.com.pl, który za jedną aktywację płaci aż 15 PLN zgromadziłem 180 PLN. Straty minimalizuje uploadem plików. Dodane.pl to średni zysk 10 PLN, qkup.net mniej, gdyż ok. 1 $. W ostatnich dniach z każdego z tych hostingów odebrałem wypłaty. To z dodane.pl ![]() Z qkup.net na WebMoney wpłynęło 21,09 $. Aktualne stany kont w skracaczach linków, z których korzystam wygląda następująco: adf.ly – 9.38368 $ shorte.st – 21.42834 $ bc.vc – 8.37266 $ Sieć cpm24.pl dała mi zarobić 77.46 PLN, natomiast linki tekstowe z linktogame.com 77.80 PLN. Czekam na polepszenie sytuacji w freebiz oraz wprowadziłem kilka zmian na stronach, jeśli chodzi o emisję reklam. O skutkach będę informował. Pełny raport do zobaczenia na: http://tylkowsieci.pl/raport-17-luty-2014/ RE: TylkoWsieci - regularne zarabianie - alizen - 08-02-2014 22:40 Nie lepiej używać jednego skracacza który ma największe stawki? RE: TylkoWsieci - regularne zarabianie - xsebax - 20-09-2014 14:14 Powracam z prowadzaniem dziennika. Za wiele się nie zmieniło od ostatniego czasu. Dalej te same formy zarobku, tyle, że może stron więcej i kilka FP (na których na razie nie zarabiam). Aktualnie testuję skracacz linków LinkShrink.net i aktualnie statystyki prezentują się tak: ![]() Ogólnie polecam wszystkim, jeśli szukacie DOBREJ konkurencji dla tych bardziej znanych. Tutaj opisałem go nieco szerzej: http://tylkowsieci.pl/linkshrink-net-nowy-skracacz-linkow/ RE: TylkoWsieci - regularne zarabianie - fato - 20-09-2014 23:28 powodzenia RE: TylkoWsieci - regularne zarabianie - BabciaSamoZlo - 21-09-2014 00:43 Co to ten serwis dodane.pl? Wypłaciłeś kiedyś z niego pieniądze? Piszą w necie, że to jest scam :/. Chętnie bym z niego skorzystał tylko coś dziwnie to wygląda my zarabiamy, a oni nie xD. RE: TylkoWsieci - regularne zarabianie - xsebax - 22-09-2014 17:02 (21-09-2014 00:43)BabciaSamoZlo napisał(a): Co to ten serwis dodane.pl? Wypłaciłeś kiedyś z niego pieniądze? Piszą w necie, że to jest scam :/. Chętnie bym z niego skorzystał tylko coś dziwnie to wygląda my zarabiamy, a oni nie xD. dodane.pl to serwis do uploadu plików. Po krótkiej przerwie wznowili swój PP i płacą za pobieranie. Dużo mniej niż wcześniej, ale... płacą. Minimum do wypłaty 100 PLN. Aktualnie mam 98 więc w tym tyg zlecam i dam znać czy są wypłacalni. Obiecywałem pochwalić się pierwsza wypłatą z linkshrink.net Jeszcze ciepła, zlecona wczoraj, wypłacona... przed chwilą. ![]() Polecam wszystkim ten skracacz. Dobre stawki, błyskawiczne wypłaty, dobry support. Załóż konto -> Linkshrink.net Z chęcią udzielę odpowiedzi na Wasze pytania. Zapraszam. RE: TylkoWsieci - regularne zarabianie - xsebax - 20-10-2014 12:47 Witajcie, Wielu z Was zarabia korzystając ze skracaczy linków. Potwierdzam, że to naprawdę dobrze dochodowe serwisy. Aktualnie jeden z polskich serwisów kusi atrakcyjną stawką 7 PLN za 1k wejść. Postanowiłem sprawdzić czy ta kwota jest naprawdę taka atrakcyjna... Myślę,że wynik Was zaciekawi ![]() Sprawdź sam czy uwal.pl to naprawdę taki atrakcyjny skracacz na rynku. http://tylkowsieci.pl/232/ A tutaj dowód, że na skracaczach można dobrze zarabiać. ![]() |