Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nie ważne do usunięcia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Nie ważne do usunięcia (/Temat-Nie-wazne-do-usuniecia-84097)

Strony: 1 2

RE: Konto Exsite.pl Super Uploader - mupetek02 - 21-02-2014 07:04

ku*wa co za cwaniak ode mnie wział za 50 czy 60zł kupił a teraz za 200sprzedaje normalnie smieszne.. nikt ci za taka cene tego nie kupi

RE: Konto Exsite.pl Super Uploader - sewirus - 21-02-2014 11:42

Sprzedałeś za 50zł twój problem sam przyznałeś że za mało wziąłeś, a to za ile ja sprzedaje to już tylko mój problem. Jak nikt nie kupi to trudno świat się nie zawali, po sprzedaży konto stało się moją własnością więc mogę robić sobie z nim co chce.

RE: Konto Exsite.pl Super Uploader - plascadeine - 21-02-2014 11:51

@mupetek02 wiesz co, nikogo tutaj nie obchodzi że robisz mało opłacalne interesy, Twoja sprawa, Twój biznes. Jedno jest pewne jesteś jak typowy gimbus co płacze że ktoś konto minecrafta sprzedał za 2 zł więcej i żal tyłek ściska. Zrobiłeś zły interes Twój problem, idź do psychologa i porozmawiaj. Sewirus kupił i ma prawo sprzedać nawet za 500zł a Tobie niestety już nic do tego. EOT

@sewirus jak nie sprzedasz do marca daj znać będe przy kasie to wezme.

Nie ważne do usunięcia - yazir - 29-03-2014 02:37

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.