Zgode na wyciecie drzewa z dzialki a inni mieszkańcy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Zgode na wyciecie drzewa z dzialki a inni mieszkańcy (/Temat-Zgode-na-wyciecie-drzewa-z-dzialki-a-inni-mieszkancy-83977) Strony: 1 2 |
Odp: Zgode na wyciecie drzewa z dzialki a inni mieszkańcy - asiorek - 18-01-2014 17:20 Po co ? Jak tu sie takie cyrki nie dzialy. Pisze wyraznie ze jak do tad byl spokoj, cyrki zaczęły sie odkad oni sie tu wprowadzili.. ale ok, zdjecia sa. Drzewa zywe sa, i poprostu nie moga tak, bo mogli poprostu powiedziec ze sa te drzewa nie zywe. A drzewa to modrzew Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 RE: Zgode na wyciecie drzewa z dzialki a inni mieszkańcy - marcel_kk - 18-01-2014 17:27 (18-01-2014 16:38)asiorek napisał(a): ...jak ty bys sie zachowal jak by ci w nocy chodzili podwórku z latarkami , albo kiedy godzina 12 ciotka na ogrodek idze a tam oni stoja i szukaja kij wie czego na tym ogródku... Jak to czego szukają ? Skarbów !!! Zapewne to potomkowie przedwojennych właścicieli teraz zrujnowany dom odkupili i przyjechali wykopać skrzynke z złotem co dziadek niemiec zakopał. Bądź czujny, może Twoje i ich podwórko przed wojna były razem i skarb na Twojej stronie. Odp: Zgode na wyciecie drzewa z dzialki a inni mieszkańcy - asiorek - 18-01-2014 17:31 Taa, jacys piraci ^^ nie, ale na prawde , czyta sie smiesznie, ale to co sie dzieje, nie latwo jest do opisania. Poprostu chcialem wiedziec tylko co i ja z tymi drzewami :-) Mozna zamknac. Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 RE: Zgode na wyciecie drzewa z dzialki a inni mieszkańcy - marcel_kk - 18-01-2014 17:36 A kto bogatemu zabroni... RE: Zgode na wyciecie drzewa z dzialki a inni mieszkańcy - Bruno - 14-03-2014 16:07 Sprawa jasna. W pozwoleniu na wycinkę podaje się akt własności i numer działki na której stoją i rysunek poglądowy. Do tego określa się przyczynę usunięcia i nic się za pozwolenie nie płaci, jeśli nie prowadzą działalności w tym zakresie. Dostali pozwolenie i zrobili co swoje. |