Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Chcę wytworzyć pasywny dochód - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Chcę wytworzyć pasywny dochód (/Temat-Chce-wytworzyc-pasywny-dochod-83924)

Strony: 1 2

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - mks22 - 19-01-2014 10:33

Lepiej trochę zainwestować, bo bez tego, to niestety możemy chyba tylko liczyć grosze na zarabianiu w Internecie. Na twoim miejscu spróbowałbym inwestycji w Wad.ojooo, serwis obecnie się rozwija najprężniej ze wszystkich serwisów tego typu.

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - edikiu - 19-01-2014 11:07

popieram przedmówcę PPA z czasem powinno dawać coś zbliżonego do pasywnego dochodu, zapoznaj się z mentorami na forum to na pewno ktoś ci pomoże Smile (a tak od siebie to polecam firecash najprędzej znajdziesz mentora)

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - 7minutbiznespl - 20-01-2014 00:33

Tak, jak napisali moi poprzednicy. Nie ważne, czy online czy offline, dochodu pasywnego nie stworzysz nic nie inwestując. Nie każę Ci tutaj wykładać od razu kilkadziesiąt tyś. złotych, ale na start powinieneś mieć chociaż to 50-100zł na miesiąc, które możesz przeznaczyć na opcję resellera w dobrym programie partnerskim i na jego promocję. Oczywiście, aby to się kręciło i przynosiło rezultaty musisz też dać coś od siebie. Przy takich inwestycjach nie zarobisz z dnia na dzień - musisz poświęcić trochę czasu, ale są narzędzia, które wszystko ułatwiają i można nimi zautomatyzować pracę.

Jeśli interesuje Cię ten temat, zapraszam do mojego generatora Wink

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Scoobyx - 20-01-2014 18:53

W PPA jeśli poświęcisz trochę czasu, to bez problemu uzyskasz min. 1$ dziennie Wink Kilka filmów, kilka postów i ci powoli jakoś polecą pierwsze $$. Później już będziesz zmotywowany, aby wyciągać z tego coraz więcej i żadne inwestycje nie będą ci potrzebne. No chyba, że będziesz chciał kupić domenę i hosting.