Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
szczygielek28 - OSZUST - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: szczygielek28 - OSZUST (/Temat-szczygielek28-OSZUST-83751)

Strony: 1 2

RE: szczygielek28 - OSZUST - sajmoon - 14-01-2014 21:26

@Majka,
dzięki za pomoc Smile Potwierdzenie przelewu poleciało do Daniela.

RE: szczygielek28 - OSZUST - daniel42na - 14-01-2014 21:36

Banned.

RE: szczygielek28 - OSZUST - sajmoon - 14-01-2014 22:13

I wszystko jasne. Dzięki za przekazanie danych złodzieja. To na pewno ułatwi pracę policji.

RE: szczygielek28 - OSZUST - mikiniki - 27-01-2014 08:59

(14-01-2014 21:13)daniel42na napisał(a):  Prosze jeszcze o screen z dowodem przelewu, jeśli się potwierdzi ten pan dostanie bana a autor tematu wszystkie dane na pw.

No nie wiem czy tak możesz ujawniać wszystkie dane tej osoby. Około rok temu też zostałem oszukany na 100zł i wujek Admin mi powiedział że dane tej osoby może ujawnić tylko Policji na wyraźny wniosek. Dodał też że nie ma możliwości aby On mi je podał. Nie mam nic do Ciebie, ale wg. Polskiego prawa chyba to jest nielegalne. Chyba że się mylę.
Pozdrawiam

RE: szczygielek28 - OSZUST - szczygielek - 23-03-2014 18:28

ojjj, dawno tu nie zaglądałem, i tutaj patrze, na pierwszy rzut oko, myślałem, że chodzi o mnie i się wystraszyłem, a ktoś się podszył pod mój login!, bo z takiego loginu korzystam na innych stronach, mógłbym dostać jakieś szczegóły tej osoby?