Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Binbox - Zarabiaj za wyświetlenia tekstu! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Binbox - Zarabiaj za wyświetlenia tekstu! (/Temat-Binbox-Zarabiaj-za-wyswietlenia-tekstu-83670)

Strony: 1 2

RE: Binbox - Zarabiaj za wyświetlenia tekstu! - KerPwn - 14-01-2014 20:26

Jedno pytanie mam, do zaliczenia wejść np z HitLeap muszą być UV czy mogą być non UV ?
@edit
Z tego co widzę za same wyświetlenia bez pisania capchty nie ma nic kaski, pewnie ktoś przepisał Ci z HitLeap że dostałeś trochę za ten 1k wyświetleń.

RE: Binbox - Zarabiaj za wyświetlenia tekstu! - Lucas - 14-01-2014 22:45

Tak jak pisałem, dopiero jeśli dany użytkownik przepisze captchę, dostajemy pieniążki.

@sterngre Są różne metody, ja np. korzystam z sociala. Tak jak prawie wszędzie, najważniejsza jest reklama. Mam parę pomysłów, które kiedyś skutkowały, ale dziś nie wiem czy by przeszło. Pewnie co nie co tak. Wink

RE: Binbox - Zarabiaj za wyświetlenia tekstu! - edikiu - 15-01-2014 13:33

Ja polecam jakieś "niby" kody do gier, albo może fejkowe doładowania! Ewentualnie coś w stylu "hej znudziła mi się gra w lola jak ktoś chce za darmo moje konto 30 lvl 700 wygranych to tutaj: link " sam korzystam z innej niszy ale nie jest ona jeszcze zbyt dopracowana i narazie zachowam ją dla siebie!