Dziennik laika - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik laika (/Temat-Dziennik-laika-82963) |
RE: Dziennik laika - asiorek - 04-01-2014 13:07 @[casualsprojects] Nie moge ci odp na pw nie wiem czemu. Po drugie ja tak jak tutaj pisał lesek czy neo, wystarczy chcieć, idź na jakość a nie na ilość. Nisze przechodzi ich nam przez głowe dziennie z 10 grasz w grę, na facebooku skończyły ci się coinsy yep zrobie generatora wrzuce rozpromuje może akurat coś wpadnie, nie ma co sę poddawac. do ppa trzeba cierpliwości, jestem kompletnym laikiem przed wczoraj zrobilem 1 hack do gry na andka, wczoraj zrobilem drugi generatorek nie wiecej niz godzina mi zajeła pisanie 2 programu, a gdzie jak już wszystkiego sie wyuczę? Do tego filmy, nikt by nie powiedział, że jestem kompletnym laikiem w tym.Do wszystkiego trzeba dochodzić samemu, nie czekac na słowa mentora. Podrzuć mi twoje gg na pw, to udzielę ci odpowiedzi na te pytania No i powodzenia życzę, jeśli będziesz robił to dobrze, to za kilka dni, na pewno wpadą ci jakieś pobrania RE: Dziennik laika - _Neo_ - 04-01-2014 14:52 Pametam jak sam czekalem na 1 pobranie, ta ciagla frustracja ze mimo ze tyle robie to nic nie wpada W koncu nadszedl moj dzien! 0,40 od turka! Pamietam ze caly dzien chodzilem dumny z siebie A pozniej juz wpadalo i wpadalo RE: Dziennik laika - casualsprojects - 05-01-2014 02:38 DZIEŃ 3 -wrzucenie nowej niszy - post na blogu, filmik na yt i powolne nabijanie viewsów... 0.00$ RE: Dziennik laika - kammic8 - 05-01-2014 04:04 Ja miałem tak samo jak Panowie wyżej piszą, długo czekałem na pierwsze leada pomimo ogromnego wkładu pracy, aż w końcu wpadł. Pomimo iż porzuciłem projekt kilka miesięcy temu ciągle mam z niego zyski np. za grudzień z niego miałem 75$, w tym miesiącu 19$ a nic na nim nie robię już od września. Bądź cierpliwy i pracuj a zobaczysz że Ci się to opłaci. RE: Dziennik laika - Mrostry0407 - 05-01-2014 23:51 (04-01-2014 02:57)casualsprojects napisał(a): Tak kazał mentor, cóż poradzić Też miałem podobnego mentora - wrzuć z 15 wpisów, potem zajmiemy sie blogiem ... ogolnie słabo, porzuciłem to i wolalem sam robic Odp: Dziennik laika - casualsprojects - 09-02-2014 02:00 Postanowiłem trochę odświeżyć od tamtego czasu trochę się zmieniło. Z aktualności - prowadzi mnie mój mentorę surferę - czyli również zarabiam na AC. W planach mam również rozwinięcie jakiegoś FP ale to musi wpaść pomysł na nazwę i tematykę Z surferę robię od ~tygodnia. Leady zaczęły wpadać już po 1 dniu co prawda skromne bo dziennie wpada po 1 leadzie za 0.01/0.06 itp. Co chwila konkurencja zgłasza mój jeden filmik i yt kasuje też resztę także daje sobie spokój z tą niszą. Dzisiaj, a właściwie wczoraj: -dodanie nowej niszy(niestety tylko 1 ) -zrobienie do niej appki i filmiku (asiorek i surfer mogą potwierdzić, że zajebisty ) - wrzucenie na yt, vimeo, dailymotion - pingowanie - nabijanie pkt SYV mało czasu było... zarobki - 0.06$ Bangladesz, bez filmikow itp. edit: a no i blog stoi na bloglocku Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Odp: Dziennik laika - asiorek - 09-02-2014 13:46 Asiorek moze potwierdzic a podziekowania za podsuniecie pomyslu to gdzie ? 2 Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Dziennik laika - Qwik - 09-02-2014 13:55 Miesiąc czekałem na pierwsze leady. Odp: Dziennik laika - casualsprojects - 09-02-2014 14:39 W sumie to wcześniej to olałem i ostatni post poprzedni w dzienniku to ostatni czas jak coś robiłem na blogu, na fc zarobiłem ok. 1.2$ Zadania na dziś - - katalogowanie, min. 3 katalogi - minimum 3posty na blogu w tym do jednego filmik - pozycjonowanie poprzedniego filmiku - pingowanie i hmm chyba na tyle Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik laika - casualsprojects - 09-02-2014 23:43 sorry za post pod postem, jako, że od nowa, lecimy to: DZIEŃ 1
(prowadzenia dziennika po przerwie) Co zrobiłem?
Kod: 0.00$ :( Kod: 0.31$ - 6leadów :D |