Money Making by Fizyk - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Money Making by Fizyk (/Temat-Money-Making-by-Fizyk-82842) |
RE: Money Making by Fizyk - ELdollaro - 15-01-2014 00:17 Powodzenia i zapraszam do czytania mojego dziennika RE: Money Making by Fizyk - Kiljan - 15-01-2014 13:31 Mniej czytania książek, więcej pracy! RE: Money Making by Fizyk - fizyk852 - 15-01-2014 22:21 Witajcie
Dzień 14 - 15 styczeń 2014 Co zrobiłem: - Ogarnąłem domeny (chociaż propagacja nadal trwa, jutro już powinno być ok), - Dokończyłem pierwszą stronę i wrzuciłem ją na hosting - Zrobiłem małą reklamę, stanowczo za małą ale nie ma co się spinać (strona nawet nie jest zindeksowana w google jeszcze). Miałem się wziąć za kolejny projekt ale wpadła niespodziewana propozycja żeby przyrobić nieco pieniążków, więc ją wykorzystałem 150 do przodu za jedno popołudnie (układanie paneli). Do zrobienia jutro: - Zaczynamy kolejny projekt + filmiki, - Reklama na forach i stronach powiązanych tematycznie, - Trzeba pomyśleć nad kolejną niszą. Złomek cały czas zbiera punkty, a ja czekam na pierwszego leada . Chciałem wkleić już sygnaturkę z zarobkami ale nie mam wystarczającej ilości postów Do końca miesiąca chcę zarobić przynajmniej 25$ taki realny cel na początek. Money: 0$ RE: Money Making by Fizyk - Ofkors - 21-01-2014 13:54 Fajny dzienniczek, powodzenia! RE: Money Making by Fizyk - fizyk852 - 28-01-2014 22:03 Witajcie No więc wyszło jak wyszło i nie aktualizowałem dziennika. Moje zarobki na dzień dzisiejszy wynoszą całe UWAGA 5 groszy . Stworzyłem bloga, dodałem ponad 30 wpisów a kolejne trzeba dodać, jednak zająłem się nieco promowaniem bloga (jak na razie tylko yt) i są pierwsze małe efekty. Wolę się nauczyć wszystkiego sam po kolei. Jednak nie jest to takie proste jak myślałem na początku hehe. Zobaczymy co przyniosą kolejne dni W każdym razie nie zamierzam się poddawać. Działamy ! RE: Money Making by Fizyk - fizyk852 - 31-01-2014 17:49 Witajta ! Dzisiaj nastąpił przełom Pierwsze pobranie z fc - znak że działam w dobrym kierunku. Puki co nie ma kokosów ale jest mały progress z dnia na dzień FC: 0.21$ Adfly: 0.16$ Możliwe że jeszcze coś wskoczy do końca dzisiejszego dnia, ale musiałem się podzielić z wami tą informacją . Chyba każdy przeżywał ogromną radość przy pierwszym leadzie ) No to lecimy z tym Pozdro RE: Money Making by Fizyk - Qwik - 31-01-2014 18:07 Nie maskuj linków do fc przez adfly bo obniżasz sobie zarobki. RE: Money Making by Fizyk - Talimka - 31-01-2014 18:37 Powodzenia RE: Money Making by Fizyk - patryk0407 - 31-01-2014 20:26 racja nie maskuj linków Powodzenia, zapraszam do mnie RE: Money Making by Fizyk - fizyk852 - 04-02-2014 12:59 Siema ! Z dnia na dzień widać postęp Ruch na blogu zwiększa się i to nawet nieźle. Muszę się pochawalić ponieważ zarobiłem pierwszego dolara Chyba o tego pierwszego najtrudniej FC: 0.70$ Adfly: 0.40$ Ruch jaki jest taki jest, jednak pocieszające jest to że praktycznie jego 80% pochodzi z usa Czyli dobra perspektywa na przyszłość. Jak na razie dodaje tylko filmy na yt |