![]() |
Paczka botów AddMeFast - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Paczka botów AddMeFast (/Temat-Paczka-botow-AddMeFast-82215) Strony: 1 2 |
RE: Paczka botów AddMeFast - Boguśś - 21-12-2013 23:10 Macieg - nie przeprowadzaj transakcji przez gg, bo pelno oszustów teraz.. Jak coś bierz osobe która bd posredniczyla w transakcji aby nikt nie oszukal Cb ani drugiej osoby ![]() RE: Paczka botów AddMeFast - MacieG - 22-12-2013 10:18 Okej dzięki za cenne rady i za wypowiedzenie się Bogusiu ![]() Oczywiście oferta nadal aktualna. Kolega bolo prosił o film. Już mam nagrany jak klika 20razy z czego wszystkie są zaliczone tylko zajmuję 400mb i muszę go jakoś skonwertować czy coś takiego ![]() A tak poza tym pan Bogusław miał racje ![]() RE: Paczka botów AddMeFast - AkaBaka - 22-12-2013 10:26 ![]() Dlaczego tak od razu zareagował? Coś w tym jest? Chciałbym to kupić, jednak nie wiem.... Prosiłbym jakieś tutora żeby sprawdził wersję jakąś z internetu na iM i sprzedającego czy naprawdę jest lepsza. Pozdrawiam ![]() RE: Paczka botów AddMeFast - MacieG - 22-12-2013 10:31 Dlaczego zrezygnowałem otóż pan Aka Baka posiada 141 postów i tak jak pan Boguś napisał, wydaje się oszustem. Gdyż nie dość że w temacie ma opinie osoby która ma ponad 1tys postów, to jeszcze chce sam przetestować, a przy okazji skrobnąć boty za darmo ![]() RE: Paczka botów AddMeFast - AkaBaka - 22-12-2013 11:12 Hehe, nikt nie powiedzial, że za darmo... Po prostu na Vieverze bym to zobaczył, ale widzę, że to problem ![]() RE: Paczka botów AddMeFast - MacieG - 22-12-2013 11:38 Nie jest to problem... Jeju... dobra nie będę się kłócił z mądrzejszym -_- Film prezentujący działanie botów już dostępny w pierwszym poście. RE: Paczka botów AddMeFast - Boguśś - 22-12-2013 12:15 akabaka ja wzialem ten z neta nawet yt, i nie zalicza nic a u niego ladnie zaliczaja ![]() Paczka botów AddMeFast - surfer0700 - 25-01-2014 12:40 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |