Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Paczka botów AddMeFast - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Paczka botów AddMeFast (/Temat-Paczka-botow-AddMeFast-82215)

Strony: 1 2

RE: Paczka botów AddMeFast - Boguśś - 21-12-2013 23:10

Macieg - nie przeprowadzaj transakcji przez gg, bo pelno oszustów teraz.. Jak coś bierz osobe która bd posredniczyla w transakcji aby nikt nie oszukal Cb ani drugiej osoby Tongue

RE: Paczka botów AddMeFast - MacieG - 22-12-2013 10:18

Okej dzięki za cenne rady i za wypowiedzenie się Bogusiu Smile
Oczywiście oferta nadal aktualna.
Kolega bolo prosił o film. Już mam nagrany jak klika 20razy z czego wszystkie są zaliczone tylko zajmuję 400mb i muszę go jakoś skonwertować czy coś takiego Big Grin

A tak poza tym pan Bogusław miał racje Smile Na tym GG wiele oszustów w tym pan Aka Baka

RE: Paczka botów AddMeFast - AkaBaka - 22-12-2013 10:26

[Obrazek: 17124804721953773564.jpg]

Dlaczego tak od razu zareagował? Coś w tym jest?

Chciałbym to kupić, jednak nie wiem.... Prosiłbym jakieś tutora żeby sprawdził wersję jakąś z internetu na iM i sprzedającego czy naprawdę jest lepsza.

Pozdrawiam Jerk

RE: Paczka botów AddMeFast - MacieG - 22-12-2013 10:31

Dlaczego zrezygnowałem otóż pan Aka Baka posiada 141 postów i tak jak pan Boguś napisał, wydaje się oszustem. Gdyż nie dość że w temacie ma opinie osoby która ma ponad 1tys postów, to jeszcze chce sam przetestować, a przy okazji skrobnąć boty za darmo Smile

RE: Paczka botów AddMeFast - AkaBaka - 22-12-2013 11:12

Hehe, nikt nie powiedzial, że za darmo... Po prostu na Vieverze bym to zobaczył, ale widzę, że to problem Smile

RE: Paczka botów AddMeFast - MacieG - 22-12-2013 11:38

Nie jest to problem... Jeju... dobra nie będę się kłócił z mądrzejszym -_-
Film prezentujący działanie botów już dostępny w pierwszym poście.

RE: Paczka botów AddMeFast - Boguśś - 22-12-2013 12:15

akabaka ja wzialem ten z neta nawet yt, i nie zalicza nic a u niego ladnie zaliczaja Smile

Paczka botów AddMeFast - surfer0700 - 25-01-2014 12:40

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.