Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. (/Temat-Lockerz-com-is-temporarily-down-for-upgrades-Please-check-back-in-a-bit-819) |
RE: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. - Verudi - 10-01-2010 11:09 Cepek nie ma żadnego restocka... Po prostu zwyczajnie naprawiają liczne błędy na stronie RE: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. - bryka - 10-01-2010 11:45 likwidują liczne błędy, ładują stronę z nagrodami czyli szykują się do restock pewnie będzie za jakiś tydzień a po nim nowa wersja RE: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. - real - 10-01-2010 12:02 Już dużo razy było tak że takowa wiadomość widniała wczesniej a restock był pod koniec miesiąca RE: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. - krzych91 - 10-01-2010 12:15 Na pewno tylko naprawiają błędy, bo jest ich od groma i więcej. Ja za każdym razem muszę usuwać ciasteczka żeby dostać 2ptz za logowanie :/ RE: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. - Mathis K - 10-01-2010 12:47 moze teraz juz poprawia wszystkie bugi itp ;] RE: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. - Aja - 10-01-2010 13:49 Moze wreszcie zobacze znajomych i pkt ktorych nie dostałem.. RE: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. - Szymik - 10-01-2010 13:56 Ja mam tak samo Wiecie ile to może potrwać ?? Bo dzisiaj chcę odpowiedzieć na dailis RE: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. - Mathis K - 10-01-2010 14:41 nie sadze zeby to dzisiaj zrobili... RE: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. - Verudi - 10-01-2010 15:05 Pewnie jak dzisiaj się nie wyrobią to dadzą w ramach rekompensaty podwójne punkty za pytania RE: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit. - WalkmaN - 10-01-2010 17:03 pewnie bugi naprawiają oby.. |