Fires a prawo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: Fires a prawo (/Temat-Fires-a-prawo-81899) Strony: 1 2 |
RE: Fires a prawo - brumell12 - 15-12-2013 16:15 @up , wedlug mnie to zwykly tekst do linku to juz jakies oszustwo ale moge sie mylic , niech sie wypowiedza inni + wiadomo moze ze kogos juz zlapali przez taki tekst ? RE: Fires a prawo - choli11 - 15-12-2013 16:41 (15-12-2013 16:13)jaro225 napisał(a): Ja to rozumiem tak, że jeżeli nie podajesz bezpośredniego tekstu typu: Tu macie darmowe doładowanie ( link ), tylko np. Właśnie dostałem darmowe doładowanie ( link ), to to nie jest naginanie prawa, bo nie ma nic napisane, że akurat na tej stronie co podałeś dostaniesz do doładowanie.Sugerujesz jednak , że to właśnie w tym miejscu je dostałeś. RE: Fires a prawo - brumell12 - 15-12-2013 16:43 Czyli w takim razie aby wszystko bylo legalne trzeba same linki udostepniac ? :/ . RE: Fires a prawo - choli11 - 15-12-2013 16:47 Tekst nie zawierający oszustwa poprostu. Prawnikiem żadnym nie jestem , więc moja wykładnie nie musi być dobra.Aczkolwiek ten artykuł który tam jest mogłby mieć zastosowanie właśnie do tekstów.Od strony prawnej serwis jest zabezpieczony regulaminami usług.Może odezwij się do właściciela serwisu,on powinien mieć jakieś zaplecze -myślę , że wie więcej , odpisuje ludziom w tym temacie mającym 134 strony. RE: Fires a prawo - milly93 - 15-12-2013 17:57 Trzeba pisać coś jak: Znalazłem w sieci ten serwis, podobno rozdają doładowania. Z naciskiem na Znalazłem i Podobno Wtedy nic nie gwarantujesz, a jak coś to link nie twój, bo tylko znalazłeś. |