Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 (/Temat-Dziennik-PPA-Droga-do-Sukcesu-Matthias06-81785) |
RE: Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 - matthias06 - 16-12-2013 19:16 16.12.13
Jak zwykle coś musiało się popsuć.
Przez to że miałem postawiony wordpress na hostinger.pl to blog poszedł w piździ*c :/ Zostało mi kupić hosting + domena. Co myślicie o az.pl ?? PS: Oczywiście się nie poddałem, narazie wrzucam filmy na YT, a w opisie opis niszy + link do pobrania. Trzeba jakoś sobie radzić prowizorycznie jak by to powiedzieć: "na rezerwie" Today's total earnings: $1.35
Month's total earnings: $15.25 "Sama wiedza nie wystarczy, trzeba ją jeszcze stosować... Chęci nie wystarczą, trzeba działać." RE: Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 - vankosiara - 16-12-2013 19:24 Hosting polecam na biznes host a domenę na GoDaddy. Na GoDaddy można mieć kupony dzięki którym zapłacisz ok. 13 zł za domenę *.com na rok z ukryciem danych. Podobnie z bizneshost, po necie krąży wiele kodów z 25% rabatem na hosting. RE: Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 - matthias06 - 17-12-2013 21:09 17.12.13
Wykonałem dziś 4 niszę i uzbierałem punkty na YT.
Jutro wrzucę nisze na YT i wy pozycjonuje je.
Nadal brak bloga, radzę sobie tako jako.
Today's total earnings: $0.00
Month's total earnings: $15.25 "Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć." RE: Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 - Hansy - 18-12-2013 21:33 Co do az.pl polecam, jak na taką cenę nie jest źle RE: Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 - matthias06 - 30-12-2013 12:53 30.12.13
Witam!
Z powodu tego że mam dziś urodziny, lecz jutro są sylwestra, wiec za bardzo nie mogę świętować więc mam dużo czasu to opisze krótko co się działo przez ten czas
A więc od tamtego czasu niestety nic nie zarobiłem, bez bloga ciężko.
Ale aby zająć czymś wolny czas to postanowiłem wstawiać nisze na yt (w opisie bezpośredni link do pliku).
Z powodu świąt zrobiłem sobie dużo czasu wolnego.
Przedwczoraj wrzuciłem na yt 6 nisz, w dwóch nabiłem wyświetlenia (reszta to nisze na 2014)
Pozostało dodać do nich łapki i komentarze.
Dziś wrzuciłem 4 nisze (na 2013/2014) Dziś planuje nabić do 2 z nich wyświetlenia.
Jutro natomiast planuje dodać do 2 pozostałych wyświetlenia, i do wszystkich łapki i komentarze.
Hosting i domene zakupuje dopiero jakoś na początku stycznia. Wtedy dopiero tak naprawdę będą widoczne prawdziwe efekty.
Pozdrawiam i Życzę Szczęśliwego Nowego Roku Pełnego Zarobków )
RE: Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 - Lesek - 30-12-2013 13:01 Wszystkiego najlepszego i grubej floty w portfelu : ) Pozdrawiam RE: Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 - poczmail - 30-12-2013 13:05 Na wstępie - również udanego Nowego Roku Ci życzę. Co do dziennika, bez bloga ciężko jest zarobić jakieś przyzwoite sumy na PPA - podziwiam Twój upór i działalność na YT, jednakże realnie prawdziwe efekty powinno dać umiejętne wypozycjonowanie strony wraz z pomocą dobrze zagnieżdżonych filmików na YT. Powodzenia! RE: Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 - matthias06 - 31-12-2013 13:49 Dzięki wam )
CEL NA 2014: UZBIERAĆ MAX. DO KWIETNIA - 500$
+ Mam do was pytanie. Wcześniej wspominałem o tym iż mój blog upadł. Tak naprawdę całkiem nie upadł lecz postawiłem go na darmowym hostingu: hostinger i z powodu szybkiego przeciążenia CPU, będzie on leciał do kosza. A więc z powodu tego iż uważam go jako zamknięty temat to tak naprawdę mogę go wam pokazać. http://all-extensions.besaba.com/ Pytanie moje brzmi, czy został on wg właściwie przygotowany, czy macie jakieś zastrzeżenia, czegoś brakuje, itd.?? Pomogło by mi to w tworzeniu prawdziwego bloga, by był on dokładniej wykonany razem z najdrobniejszymi szczegółami i zastosowanymi wszystkimi poprawkami Proszę was bardzo o wypowiedź w tym temacie RE: Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 - Lesek - 31-12-2013 14:35 Moje sugestie: Możesz dodać zakładkę pomoc/how surveys etc. możesz ożywić trochę tło strony wrzucając z lewej strony np. jakąś postać albo grafikę(możesz importować tło i je przerobić) Search wywal na górę wtyczka fb wyżej i przyda się avatar stronki możesz podbić wiarygodność czymś w stylu "Czy ten plik działa?" chodzi mi o ankietę... mogę podesłać kodzik jeśli chcesz na pw. Poza tym, moim zdaniem superaśny blog, będą kokoski. Pozdrawiam RE: Dziennik PPA / Droga do Sukcesu - Matthias06 - matthias06 - 01-01-2014 11:37 Witam w nowym roku! Sylwestra niestety nie pamietam ponieważ większość przespałem... Wódka mi nie służy;D Ale to był koniec poprzedniego roku, roku słabego, nowy rok będzie o wiele lepszy, dlaczego?... Budze sie rano a tu prawie 1$ jest to dla mnie znak ze w tym roku będzie ich dość sporo. Sory za błędy (jeszcze nie wytrzezwialem) ;D i jeszcze raz życzę wysokich zarobków w tym roku ) |