Jak uniknąć bana na YOUTUBE ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak uniknąć bana na YOUTUBE ? (/Temat-Jak-uniknac-bana-na-YOUTUBE-81534) Strony: 1 2 |
RE: Jak uniknąć bana na YOUTUBE ? - toonwie - 21-01-2014 00:08 Zmieniać ip można np kepard(płatny ale dobry) albo reset router to jest lepsza opcja bo jak chcesz się 2x zalogować to pytają gdzie się rejestrowałeś Z tym CCleanerem to nie przesada? Zmieniać ip można np kepard(płatny ale dobry) albo reset router to jest lepsza opcja bo jak chcesz się 2x zalogować to pytają gdzie się rejestrowałeś Z tym CCleanerem RE: Jak uniknąć bana na YOUTUBE ? - Scoobyx - 21-01-2014 22:55 Ostatnio zauważyłem, że YouTube zaczęło usuwać filmy, jeśli nabijasz wyświetlenia SYV. Mam nadzieję, że po ostatniej aktualizacji SYV to się zmieni. RE: Jak uniknąć bana na YOUTUBE ? - wichrzyciel - 18-02-2014 01:27 Czy youtube może usunąć mi film lub dać bana jeśli wyświetlenia nabite są przez odświeżanie strony w mojej przeglądarce? RE: Jak uniknąć bana na YOUTUBE ? - WhereMyMoney - 18-02-2014 04:11 (18-02-2014 01:27)wichrzyciel napisał(a): Czy youtube może usunąć mi film lub dać bana jeśli wyświetlenia nabite są przez odświeżanie strony w mojej przeglądarce? do 50 nabić jesteś bezpieczny. do 200 mogą Ci zamrozić filmik przy 301 views pow. 200 własnych nabić = ban z automatu Jak uniknąć bana na YOUTUBE ? - Artinesse - 02-03-2018 01:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |