Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Analiza opłacalności - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84)
+---- Dział: Dyskusje o Buxach i Surfbarach (/Forum-Dyskusje-o-Buxach-i-Surfbarach-312)
+---- Wątek: Analiza opłacalności (/Temat-Analiza-oplacalnosci-81522)

Strony: 1 2

RE: Analiza opłacalności - XantiuM - 13-12-2013 20:53

A więc ktoś może przedstawić wszelkie koszty związane z VPS i jak to przekłada się na zarobki na surfach ??

RE: Analiza opłacalności - aklopis - 31-12-2013 18:21

zarabiara.pl :
koszt vipa + vps - 48zl/miesiac
zarobek 3.44 * 30 - ok 103zl/miesiac

zysk ok 55 zl z jedngo autosurfa. na vps mozesz odpalic kilaka autosurfow wiec jak najbardziej sie oplaca, bo kasa uzyskana bez marnowania czasu. jak sie dobrze poszuka mozna znalezc VPS za darmo.

RE: Analiza opłacalności - Stalmer - 31-12-2013 19:10

A ja wam powiem tak.
Kupując tego vps'a 1 gb ram z linuxem nastawiłem się na zarobek. Zainstalowałem środowisko graficzne GNOME odpaliłem kilka autosurfów i zawsze przeglądarka się wyłączała/zatrzymywała, ponieważ gdy ram się kończy to przeglądarka przestaje działać. Więc potem zostawiłem samą zarabiare odpaloną. Po jakimś czasie dostałem e-maila z informacją, iż mój vps wykonuje ataki DDOS Rolleyes