Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Koparka ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372)
+---- Wątek: Koparka ? (/Temat-Koparka-81416)

Strony: 1 2

RE: Koparka ? - patryk006 - 09-12-2013 02:43

(08-12-2013 10:24)Avible napisał(a):  Z tego co pamiętam to jest firma ze Szwecji i chyba cło nas omija.
Nawet przy cięciu o połowę to daje nam zwrot w miesiąc a potem zysk.
To tylko taka moja spekulacja. Nie miałem nigdy takiej koparki wiec tylko zakładam i teoretyzuję. Wink

teoretycznie , praktycznie ryzyko sporo jeśli chodzi o nowości to albo wyjdzie się na tym super w szybkim czasie albo będzie się żałować że w ogóle o tym się pomyślało.

Zawsze można dołączyć się do grupowego zamówienia jakiegoś i kupić udziały, takie zamówienia pewnie już są (nie rozglądałem się w sumie).

Jak dla mnie jeśli ktoś naprawdę chce ryzykować to ogarnąć dobrze temat (wręcz perfekcyjnie). Zamówić, liczyć że kurs w tym czasie będzie "tylko" 2 razy większy i że 1/2 kwartał 2014 to nie będzie 3/4 kwartał 2014r.
Jeśli już przyjedzie to postawić na miesiąc-dwa i próbować sprzedać dopóki jeszcze kopie sensowne ilości i da radę sprzedać za sensowną cenę. Z tego co czytałem na takich właśnie manewrach najlepiej się wychodzi ... ale to loteria, jeśli będą jakiekolwiek opóźnienia ze strony knc to całe wyliczenia w kolano