200% sprawdzonych odpowiedzi - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 200% sprawdzonych odpowiedzi (/Temat-200-sprawdzonych-odpowiedzi-8125) Strony: 1 2 |
RE: Tagblog.pl---tylko tu 200% sprawdzonych odpowiedzi - Mattix - 04-06-2010 16:45 A ile ludzi traci na Panu kucharze :/ RE: Tagblog.pl---tylko tu 200% sprawdzonych odpowiedzi - borut78 - 04-06-2010 16:47 inni traca inni zyskauja u nas odpowiedzi swieze czekaja RE: Tagblog.pl---tylko tu 200% sprawdzonych odpowiedzi - szulakaluble - 04-06-2010 17:24 dobra skoncz juz pisac czego u was nie ma a co jest...Tak chwalisz ten swoj blog tylko szkoda ze odpowiedzi na niego kopiujesz stad. Dzis sprawdzałem gdzie pojawia sie najpierw i jestescie daleko w tyle... RE: Tagblog.pl---tylko tu 200% sprawdzonych odpowiedzi - borut78 - 04-06-2010 17:53 jassne bredzisz stary ja wole rozwiazywac sam po drugie,widac jak dzis w tyle byliscie kuchara nie ma RE: Tagblog.pl---tylko tu 200% sprawdzonych odpowiedzi - Mattix - 04-06-2010 18:31 szulakaluble, chyba lepiej mieć ciut później odpowiedzi i mieć pewność że są poprawne, niż brać od osób które robią to bezmyślnie ,, na szybkiego " i mieć błędnie wykonane zadanie i stracone starsy.. Heh, tylko gdybyśmy czerpali odpowiedzi z tego forum, bylibyśmy o wiele później w ich dodawaniu niż Wy. szulakaluble, jeśli ciężko Ci samemu pomyśleć, przeczytać tekst ze zrozumieniem i odpowiedzieć na pytania - to nie znaczy że wszyscy tak mają. Pozdrawiam :* RE: Tagblog.pl---tylko tu 200% sprawdzonych odpowiedzi - karramba - 04-06-2010 18:54 Nie zdziwiłbym się gdyby autorzy takich blogów specjalnie robili zamęt na forach (dawali złe odpowiedzi), by tylko siebie wypromować... Co do poprawnych odpowiedzi - wystarczy że kilka osób napisze post, że poprawne i chyba też nie ma problemu, zazwyczaj na forach po kilku minutach już jest ok, a Wy robicie z tego sposób na promocje. Trochę dziwne, że właściciele forum pozwalają na takie publiczne oczernianie się i promowanie innych serwisów Swoją drogą pokazaliście klasę chociażby tutaj: http://zarabiam.com/showthread.php?tid=8169 (Zresztą w tym temacie również) Dodać odpowiedzi = szlachetne. Przy okazji pospamować konkurencyjnym (swoim) blogiem = sam sobie odpowiedz. Głównie tym mi podpadliście i głównie z tego powodu będę wolał odwiedzić inny blog, czy też LFE, nawet gdybyście mieli poprawne odpowiedzi godzinę przed czasem. RE: Tagblog.pl---tylko tu 200% sprawdzonych odpowiedzi - szulakaluble - 04-06-2010 22:47 (04-06-2010 18:31)Mattix napisał(a): szulakaluble, chyba lepiej mieć ciut później odpowiedzi i mieć pewność że są poprawne, niż brać od osób które robią to bezmyślnie ,, na szybkiego " i mieć błędnie wykonane zadanie i stracone starsy.. Przecież napisałem ze macie odp później bo kopiujecie je stad i z innych for...i macie je o wiele później niż tu i to nie żaden sekret bo to widać.. I ja zawsze rozwiązuje zadania sam wiec nie mam pojecie o czym do mnie piszesz... Najbardziej denerwują mnie ludzie którzy wypierają się rzeczy oczywistych. Specjalnie obserwowałem wasz blog i to forum przy 1 zadaniu i na tym forum zadanie pojawiło się po 9 min a u was jeszcze później wiec odpowiedzcie sobie sami...albo macie problem z czytaniem i tak długo wam zeszło albo po prostu czekacie na gotowe i crtl +c crtl +v... Co do kuchara to sam widzisz aż musiał 2 konto biedak założyć bo na 1 go pojechali jak szmatę... i czy on był czy go nie było są osoby które się postarają o to żeby odpowiedzi było momentalnie RE: Tagblog.pl---tylko tu 200% sprawdzonych odpowiedzi - BartuS - 04-06-2010 22:50 Ja nei wiem, czemu tego tematu jeszcze nie ma w koszu... 200% sprawdzonych odpowiedzi - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |