Surfbary na VPS - może być taki? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Dyskusje o Buxach i Surfbarach (/Forum-Dyskusje-o-Buxach-i-Surfbarach-312) +---- Wątek: Surfbary na VPS - może być taki? (/Temat-Surfbary-na-VPS-moze-byc-taki-81212) |
RE: Surfbary na VPS - może być taki? - michu45 - 07-12-2013 18:24 Trochę późna odpowiedź, ale sam zakupiłem tego vps'a za 18 zł, póki co sprawuje się bardzo dobrze mam 4 surfbarry odpalone i śmigają ładnie obliczyłem, że czysty koszt miesięczny z tego powinien wynosić około 100 złotych, póki co szukam więcej surfbarrów przeglądarkowych. RE: Surfbary na VPS - może być taki? - Matii11 - 07-12-2013 18:34 Sam od dzisiaj mam VPS'a i jak narazie polecam RE: Surfbary na VPS - może być taki? - Hiuston - 07-12-2013 19:34 @michu45 Podałbyś może te surfbary za zarejestrowanie się z refa? RE: Surfbary na VPS - może być taki? - Stalmer - 07-12-2013 20:23 Jakie rodzaje płatności są na Mintshost ? Odp: RE: Surfbary na VPS - może być taki? - MaciekP - 07-12-2013 20:35 (07-12-2013 18:24)michu45 napisał(a): Trochę późna odpowiedź, ale sam zakupiłem tego vps'a za 18 zł, póki co sprawuje się bardzo dobrze mam 4 surfbarry odpalone i śmigają ładnie obliczyłem, że czysty koszt miesięczny z tego powinien wynosić około 100 złotych, póki co szukam więcej surfbarrów przeglądarkowych. Jak. Odpalic surfbara na vps ? RE: Surfbary na VPS - może być taki? - Matii11 - 07-12-2013 20:37 Poszukuj tutów w necie jak skonfigurować VPSa. Też nie umiałem a musiałem sobie poradzić sam RE: Surfbary na VPS - może być taki? - michu45 - 07-12-2013 20:54 Ściągnij TightVNC i putty na początek jeśli chcesz skonfigurować lub przez panel Hyper możesz wpisywać komendy jednak opcja putty lepsza. TightVNC służy ci jak zdalny pulpit w windowsie. Lecz zanim on będzie działał musisz pewną paczke zainstalować i utworzyć proces tej paczki oraz dac do VNC dac haslo. Nie pamietam nazwy paczki. Pozniej laczysz sie przez tvnviever (to tightvnc) wpisujesz ip i port ip:590x gdzie x numer tego procesu. Na necie znajdziesz poradniki. Pisze ci to, żebyś wiedział jaki poradnik może chodzić. Do tych programików warto zainstalować WinSCP w łatwy sposób pozwala skopiować i przesłać pliki z windowsa na vps i na odwrót. @edit: co do surfbarrow to pewnie sa ci znane nic specjalnego: surf fenka surfowisko ebesucher zarabiara na surf fence mam tylko vipa bo chyba tylko tam sie oplaca RE: Surfbary na VPS - może być taki? - asiorek - 10-12-2013 20:20 zarabiara chyba padła . :O RE: Surfbary na VPS - może być taki? - Eminey - 16-12-2013 14:48 Mam pytanie: czy na 1 kompie mozna normalnie odpalac VPS i surfbara (tzn moje konto plus polecony) w tym samym czasie? I wazniejsze pytanie - czy sypia sie za to bany? Odp: Surfbary na VPS - może być taki? - asiorek - 16-12-2013 15:56 Ze ty na dwoch kontach? Zaryzykowac mozna ale zebys sie nie rozczarowal Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 |