![]() |
prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna (/Temat-prezent-na-mikolajki-a-wiec-studnia-bez-dna-81119) Strony: 1 2 |
RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - Nortix - 03-12-2013 16:05 Biżuteria zawszę mile widziana u pań ![]() Ja swojej osobiście planuję zakupić kolczyki i czekoladki na szczęście moja ukochana nie jest wymagającą dziewczyną i pewnie zadowoliła by się z samych czekoladek. RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - Baleron333 - 03-12-2013 16:22 moja też nie jest wymagająca ![]() właśnie chyba też kupię jakąś biżuterię RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - GoodLecki - 03-12-2013 16:36 Może pogadaj z jej koleżankami jakimiś albo przyjaciółką bliską ![]() Albo zamiast prezentu zafunduj jej ciekawy wieczór z atrakcjami bardziej to doceni niż jakiś prezencika i ty na końcu wieczoru skorzystasz ![]() RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - Davi - 03-12-2013 16:38 Ja myślę, że biżuterii to ona ma od groma lepsze moim zdaniem jakieś wyjście na lodowisko, a później jakieś ciacho + gorąca czekolada, a na końcu kolacja u Ciebie (Ty gotujesz) + dobry film. RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - Albercik - 03-12-2013 19:49 zabierz ją na biegun północny i pokaż zorze polarną. RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - KamilM - 09-12-2013 10:33 Najlepiej kupić jakąś sexi bieliznę ![]() I ona się ucieszy i Ty będziesz miał pożytek ![]() |