Freebiz SCAM !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Freebiz SCAM !!! (/Temat-Freebiz-SCAM-80851) |
RE: Freebiz SCAM !!! - gutek126p - 29-11-2013 17:51 niech wypłacą mi moje peniądze i im dziękuje dalszą współprace RE: Freebiz SCAM !!! - fryzjer - 29-11-2013 17:55 (29-11-2013 17:09)gutek126p napisał(a):jak ci nie pasuje to idź do konkurencji ale mi zawsze wypłacali możliwe że teraz jest lekki poślizg z wypłatami sam czekam ponad tydzień ale spokojnie bo nerwami nic nie zdziałasz.(29-11-2013 17:05)fryzjer napisał(a): ady nie pie... freebiz wypłaca ale zazwyczaj we wtorki nigdy w piątek nie realizują także myślę że wypłatę otrzymasz w pon lub wtorek RE: Freebiz SCAM !!! - kubsztyl955 - 03-12-2013 08:26 I jak freebiz nadal nie wypłacalny? Bo nie wiem czy jest sens zaczynać RE: Freebiz SCAM !!! - lkserwis - 03-12-2013 08:31 Wlasnie, pisalem do admina w tej sprawie, ale nic mi jeszcze nieb odpisal.. Tez vzekam juz ponad tydzien grubo. Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka RE: Freebiz SCAM !!! - gutek126p - 03-12-2013 21:03 ******** scam admin od tygodnia nie odpisuje a na kase czekam 16 dni !!! RE: Freebiz SCAM !!! - ArekFreebiz - 04-12-2013 14:03 Witam, to prawda zdarzają się wypłaty na których realizację czeka się dłużej niż standardowo. Powód jest bardzo prosty: Operatorzy komórkowi. Każda aktywacja dokonywana przez użytkowników jest pod obserwacją Operatorów komórkowych. W przypadkach gdy mamy wątpliwości co do sposobów promowania programów przez partnera ma miejsce dodatkowa walidacja, czasowo niezależna od nas. Freebiz jest w 100% wypłacalnych, mamy już ponad kilka tysięcy zrealizowanych wypłat i setki zadowolonych partnerów. RE: Freebiz SCAM !!! - gutek126p - 04-12-2013 17:54 (04-12-2013 14:03)ArekFreebiz napisał(a): Witam, to prawda zdarzają się wypłaty na których realizację czeka się dłużej niż standardowo. Powód jest bardzo prosty: Operatorzy komórkowi. Każda aktywacja dokonywana przez użytkowników jest pod obserwacją Operatorów komórkowych. W przypadkach gdy mamy wątpliwości co do sposobów promowania programów przez partnera ma miejsce dodatkowa walidacja, czasowo niezależna od nas. Freebiz jest w 100% wypłacalnych, mamy już ponad kilka tysięcy zrealizowanych wypłat i setki zadowolonych partnerów. Czemu waszą konkurencje easysub nie sprawdzają ??? "Operatorzy komórkowi" ??? ps. przelew został zrealizowany myślę że na przyszłość nie będę czekał na pieniądze więcej niż tydzień RE: Freebiz SCAM !!! - cropeq - 04-12-2013 18:49 Ja również 18 listopada zleciłem wypłatę na kilka set złotych, napisałem do admina i też dostałem wiadomość o urlopie oraz że wszystkie wypłaty zostaną zlecone we wtorek - 3.12 (wczoraj), jednak do teraz wypłata wisi jako oczekująca. Zawsze pieniądze dostawałem tego samego dnia co zleciłem wypłatę lub następnego, a teraz do dnia dzisiejszego nie dostałem.. Pieniądze już na koncie RE: Freebiz SCAM !!! - hunterpl444 - 17-12-2013 09:11 I jak wypłacają czy nie warto ? RE: Freebiz SCAM !!! - lobodzinskii - 13-01-2014 17:08 Admin Arek nie odzywał się przez jakiś czas ale dziś się odezwał i kazał wysłać rachunek do księgowości więc wysłałem tysiąc złotych i zobaczymy czy dojdzie. Jakby co będę informowac |