Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Freebiz SCAM !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Freebiz SCAM !!! (/Temat-Freebiz-SCAM-80851)

Strony: 1 2 3

RE: Freebiz SCAM !!! - gutek126p - 29-11-2013 17:51

niech wypłacą mi moje peniądze i im dziękuje dalszą współprace

RE: Freebiz SCAM !!! - fryzjer - 29-11-2013 17:55

(29-11-2013 17:09)gutek126p napisał(a):  
(29-11-2013 17:05)fryzjer napisał(a):  ady nie pie... freebiz wypłaca ale zazwyczaj we wtorki nigdy w piątek nie realizują także myślę że wypłatę otrzymasz w pon lub wtorek
Mi też teraz wisi wypłata 490 ale spokojnie poczekam jak pisał że urlop to trzeba cierpliwie poczekać.

Czekam już 2 tygodnie !!! Nie wywiązał się z umowy i wali mnie to że ma jakiś urlop o którym nikogo nie powiadamia wcześniej
jak ci nie pasuje to idź do konkurencji ale mi zawsze wypłacali możliwe że teraz jest lekki poślizg z wypłatami sam czekam ponad tydzień ale spokojnie bo nerwami nic nie zdziałasz.

RE: Freebiz SCAM !!! - kubsztyl955 - 03-12-2013 08:26

I jak freebiz nadal nie wypłacalny? Bo nie wiem czy jest sens zaczynać

RE: Freebiz SCAM !!! - lkserwis - 03-12-2013 08:31

Wlasnie, pisalem do admina w tej sprawie, ale nic mi jeszcze nieb odpisal.. Tez vzekam juz ponad tydzien grubo.

Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka

RE: Freebiz SCAM !!! - gutek126p - 03-12-2013 21:03

******** scamAngry admin od tygodnia nie odpisuje a na kase czekam 16 dni !!!Angry

RE: Freebiz SCAM !!! - ArekFreebiz - 04-12-2013 14:03

Witam, to prawda zdarzają się wypłaty na których realizację czeka się dłużej niż standardowo. Powód jest bardzo prosty: Operatorzy komórkowi. Każda aktywacja dokonywana przez użytkowników jest pod obserwacją Operatorów komórkowych. W przypadkach gdy mamy wątpliwości co do sposobów promowania programów przez partnera ma miejsce dodatkowa walidacja, czasowo niezależna od nas. Freebiz jest w 100% wypłacalnych, mamy już ponad kilka tysięcy zrealizowanych wypłat i setki zadowolonych partnerów.

RE: Freebiz SCAM !!! - gutek126p - 04-12-2013 17:54

(04-12-2013 14:03)ArekFreebiz napisał(a):  Witam, to prawda zdarzają się wypłaty na których realizację czeka się dłużej niż standardowo. Powód jest bardzo prosty: Operatorzy komórkowi. Każda aktywacja dokonywana przez użytkowników jest pod obserwacją Operatorów komórkowych. W przypadkach gdy mamy wątpliwości co do sposobów promowania programów przez partnera ma miejsce dodatkowa walidacja, czasowo niezależna od nas. Freebiz jest w 100% wypłacalnych, mamy już ponad kilka tysięcy zrealizowanych wypłat i setki zadowolonych partnerów.

Czemu waszą konkurencje easysub nie sprawdzają ??? "Operatorzy komórkowi" ???
ps. przelew został zrealizowany myślę że na przyszłość nie będę czekał na pieniądze więcej niż tydzień Smile

RE: Freebiz SCAM !!! - cropeq - 04-12-2013 18:49

Ja również 18 listopada zleciłem wypłatę na kilka set złotych, napisałem do admina i też dostałem wiadomość o urlopie oraz że wszystkie wypłaty zostaną zlecone we wtorek - 3.12 (wczoraj), jednak do teraz wypłata wisi jako oczekująca. Zawsze pieniądze dostawałem tego samego dnia co zleciłem wypłatę lub następnego, a teraz do dnia dzisiejszego nie dostałem..

Pieniądze już na koncie Smile

RE: Freebiz SCAM !!! - hunterpl444 - 17-12-2013 09:11

I jak wypłacają czy nie warto ?

RE: Freebiz SCAM !!! - lobodzinskii - 13-01-2014 17:08

Admin Arek nie odzywał się przez jakiś czas ale dziś się odezwał i kazał wysłać rachunek do księgowości więc wysłałem tysiąc złotych i zobaczymy czy dojdzie. Jakby co będę informowac