![]() |
iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: iCharge (/Forum-iCharge-371) +---- Wątek: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. (/Temat-iCharge-zamkniecie-programu-wyjasnienie-sytuacji-co-dalej-80836) |
RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Nicktim - 29-11-2013 12:24 Cytat:Za razem chciałbym przeprosić Was za mojego pracownika Łukasza, który udzielał się na tym forum... A to teraz rozumiem ![]() To jest ten Pan Łukasz, Wasz pracownik ? Model/Artysta jak to na owym "FanPejdżu" można wyczytać. Rzeczywiście składnia zdania na bardzo niskim poziomie... ![]() RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - adkam12 - 29-11-2013 13:45 To się Kaszubski z Wawrzyniakiem zdziwią jak przyjdzie zawiadomienie od prokuratury ![]() W sumie znam więcej brudów i szczegółów dot. icharga, ale w swoim czasie wszystko ujrzy światło dzienne. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Qwik - 29-11-2013 14:02 Spokojnie.Wszystko mam udokumentowane.Norymberga dla iczerdz! Ja się zastanawiam kiedy prokuratura zamknie tego kaszubskiego. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - redbull232 - 29-11-2013 14:22 najpierw wypłaćcie pieniądze potem róbcie nowa stronę RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - MadBull - 29-11-2013 15:16 Czy tym osobom, które nie miały uzbieranie minimum wypłaty też zostanie wypłacona należność ? RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Majka - 29-11-2013 15:21 (29-11-2013 15:16)MadBull napisał(a): Czy tym osobom, które nie miały uzbieranie minimum wypłaty też zostanie wypłacona należność ? jaja se robisz ![]() Wątpię, że ktokolwiek dostanie RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - moneymaker44 - 29-11-2013 15:21 toć nawet ci co mieli minimum nie dostali. ( ja 350zl nie dostałem). RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - creativeD - 29-11-2013 15:40 Też niestety nie dostałem wypłaty, pisałem do nich meile, lecz nie odpisuja.. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Nicktim - 29-11-2013 16:35 (29-11-2013 15:40)creativeD napisał(a): Też niestety nie dostałem wypłaty, pisałem do nich meile, lecz nie odpisuja.. Napisz na FanPejdżu, może tam przeczyta. Przegląda temat i nie na ochoty napisać choćby jednego zdania,a na FanPejdżu... aktywny. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - diabloo07 - 29-11-2013 16:42 A czego się spodziewaliście po Kaszubskim? Ostrzegałem Was. |